Hlavní obsah

Kosmetické tipy: Dejte pleti pít

Foto: Thinkstock

Krásná pleť vyžaduje stálou péčiFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete co nejdéle vypadat mladistvě a bez vrásek? Potom musíte pleti a tělu dopřát co nejvíce životodárné tekutiny – vody.  Zkuste některý z nových přípravků, které slibují hydrataci. Prozradíme vám, jaké zásady dodržovat, aby byla intenzita účinku kosmetických zázraků co nejsilnější.

Článek

Ženy zhruba od třiceti let si vybírají pleťovou péči podle tří kritérií aby se pokožka především hydratovala, rozzářila se a byla odolná proti vráskám. Proto se kosmetické značky předhánějí s nabídkou multiaktivní pleťové péče proti stárnutí. Jaké jsou nejžhavější novinky na trhu?

Hydratuje pleť po celý den

Firma Garnier nabízí nový přípravek NutriSkin obsahující kofein a hrozny, které působí proti stárnutí. Reaguje na touhu žen po věčném mládí a slibuje vícenásobný účinek, tj. 24hodinovou hydrataci, vyhlazení vrásek a zářivý tón pleti díky tomu, že textura pokožky je dostatečně a dlouho hydratovaná.

Za nízkou cenu maximální výkon

Nemusíte se vyhýbat ani přípravkům, které patří k těm levnějším. Neutrogena uvedla na trh tělové mléko s hydratační silou norské receptury, jež okamžitě hydratuje, nezanechává pocit mastnoty a působí po celý den. Je to skutečná bomba, která vám zjemní a vyhladí pokožku. Nejlépe používat po koupeli na noc.

Obnovuje ochranné mechanismy

Hydratační nektar Sanoflore, unikátní bio esenciální olej z cypřiše stálezeleného  (koncentrovaný fixátor vody), prokazuje intenzivní hydratační účinek a navrací pokožce její pružnost.

Foto: Thinkstock

Hydratace je základem péče o pleťFoto: Thinkstock

Zahlazuje vliv negativního prostředí a stresu

Poprvé v kosmetice Aqualia Antiox Laboratoře Vichy využívají jednu z neúčinnějších aktivních látek – polyfenoly z citrusů.Ty jsou schopny působit na všech úrovních buňky, od membrány až po jádro, a ochránit je před oxidačním stresem způsobeným útoky volných radikálů.

Náš tip:

Vyzkoušejte bezplatnou individuální diagnostiku pokožky za pomoci nejmodernějších přístrojů a poradenství odborné konzultantky Laboratoří Vichy. Na místě vám provedou expresní diagnostiku SkinConsult, která trvá pouhé čtyři minuty, a vy zjistíte důležité informace, jako stupeň hydratace pleti, její faktické stáří a stupeň pigmentace a samozřejmě i sébum (mazotok pleti).

Právě v těchto dnech máte k tomu jedinečnou šanci, a to v OC Letňany Praha 17. - 18. 4., OC Chodov Praha 24. - 25. 4., OC Shopping Park Ostrava 1. - 2. 5.

Doporučení pro hydrataci pleti

  • Nezapomínejte se na noc odlíčit
  • Na nějaký čas, letní měsíce jsou k tomu ideální, vynechávejte každodenní používáni make-upu a pudru
  • Vysaďte solárko a chraňte se i před slunečními paprsky – dlouhé slunění pleť poškozuje
  • K mytí používejte hydratační mýdla a sprchové gely (doporučujeme Dove, je známo, že čtvrtina přípravku je tvořena hydratačním krémem)
  • Čas od času nechejte na těle i obličeji vodu po koupeli samovolně uschnout, neutírejte ručníkem
  • Pijte dostatek tekutin, zařaďte do jídelníčku ovoce a zeleninu, omezte kávu a kouření
  • Věnujte se činnostem, které vás pozitivně naladí, dobrá nálada prospívá vaší kráse

Reklama

Související témata:

Načítám