Hlavní obsah

Novinky ze světa povlečení a prostěradel

Nastal čas se poohlédnout po novém ložním prádle. Říká se, že jak si kdo ustele, tak si také lehne. Známému rčení nejde jinak než dát za pravdu. Pokud chcete mít své místo na spaní pohodlně zařízené, je třeba jej vybavit kvalitní matrací a ložním prádlem. Jak na výběr, se dozvíte v následujících řádcích.

Článek

Bavlněné povlečení na dvě lůžka EMA – šedá

Stylové povlečení za pár kaček

Nenechte se zmást, i levné povlečení může být kvalitní, je ale třeba pečlivě vybírat. V první řadě je třeba se vyhnout podomním prodejcům a tržnicím, u těch dobře nenakoupíte. Zvolte například internetový obchod, který se na bytový textil vyloženě zaměřuje, zde se můžete spolehnout na dobrou jakost zboží a spolehlivý zákaznický servis. Druhou důležitou věcí je výběr samotného povlečení. Ujasněte si, jaký materiál vám bude vyhovovat a také který design na vás dobře působí. Aktuálně jsou v kurzu retro motivy a florální vzory.

Bavlna nikdy nezklame

Na trhu se dnes setkáte s celou řadou nejrůznějších materiálů, žádný z nich se bavlně dosud nevyrovnal. Typické bavlněné povlečení mívá heboučký povrch, je prodyšné a dobře absorbuje vlhkost. Pokud jsou k výrobě použity reaktivní barvy, můžete jej prát i na vyšší teploty. I tento materiál má svou stinnou stránku, a tou je vyšší mačkavost. Jestliže žehlení příliš neholdujete, pak zvolte krepové povlečení, které si zachovává vlastnosti bavlny, jen jej nemusíte žehlit. Nezapomeňte také na výběr vhodného prostěradla. V obchodech najdete mnoho velikostí, barev i materiálů. V bavlněné verzi můžete zvolit jersey prostěradla, jež jsou proslulá svou jemností a dlouhou životností.

3D povlečení ORCHIDEJ

3D vzory v ložnici? Žádný problém!

Chodíme do 3D kina, využíváme 3D tisku a 3D najdete také ve formě lůžkovin. Pokud vás tradiční motivy nebaví, pak se poohlédněte po 3D povlečení s nádhernými velkoformátovými vzory, které opticky vystupují z povrchu látky. A tak se v obchodech běžně setkáte s motivy přírody, zvířat, světových metropolí nebo třeba vesmíru. Výběr je opravdu široký.

Pestrou nabídku ložního prádla a dalších lůžkovin najdete v internetovém obchodě RodinneBaleni.cz.

Reklama

Načítám