Hlavní obsah

Novoroční předsevzetí? Budu se hýčkat!

Reklama

Také na přelomu roku bilancujete a zvažujete, co byste mohla dělat jinak? Máme pro vás tip.

Článek

Určitě jste v uplynulém roce potkala spoustu fajn lidí, načerpala řadu zkušeností a průběžně si dělala radost. Pravděpodobně se vám také něco nepovedlo, ale poučila jste se a jdete dál. Nad novoroční drastické hubnutí a změny životního stylu jste se už dávno povznesla, spíše se každoročně snažíte vymýšlet takové změny, které jsou reálné a život vám zpříjemní. Začít můžete třeba péčí o sebe. Jednou z věcí, které ženám zabírají dost času a zároveň je moc nebaví, je pravidelné odstraňování chloupků. Tedy činnost, kterou je zapotřebí provádět zhruba dvakrát týdně (v případě holení), případně s menší frekvencí, ale za to se skřípáním zubů (v případě depilace voskem nebo pomocí epilátoru). Přitom zrovna na tohle můžete jít jinak. A sice přejít na IPL ošetření, které je bezbolestné a zbaví vás chloupků až na osm týdnů. Seznamte se s Philips Lumea.

Jeden, dva, tři, čtyři – každý nástavec je určen pro jinou část těla. Pro co největší pohodlí

Univerzální vizážista

Nohy, ruce, třísla, podpaží, chloupky nad horním rtem i na bradě, což znají především majitelky tmavých vlasů… Cokoliv si vzpomenete, Lumea si ví rady s každičkou částí vašeho těla a pro každou má speciální nástavec. Jak to zvládá? Pomocí IPL technologie, která využívá účinky pulsního tepla zamířeného přesně na kořínky chloupků. Jak správně tušíte, jeho cílem je kořínky uspat a výrazně zpomalit růst chloupků.

Pulsní světlo proniká jen ke kořínkům chloupků, zpomaluje jejich růst a způsobuje jejich vypadnutí

Dobrou noc, chloupku!

Uspávání kořínků je poměrně snadné. Přejedete pomocí speciálně tvarovaného nástavce všechny požadované partie. Obě lýtka ošetříte už za 8,5 minuty, oblast bikin za 2 minuty, podpaží pak za 2,5 minuty a horní ret za 1,5 minuty. Ale nepředbíhejme. Nejprve vás čeká úvodní část, tedy první čtyři ošetření v intervalu jednou za dva týdny. Pak už se růst chloupků zpomalí na slibovaný zhruba osmitýdenní interval. S kabelem nebo bez něj máte poměrně široké pole působnosti a inteligentní senzor SmartSkin vám doporučí intenzitu tohoto IPL ošetření.

Lumea můžete použít s kabelem i bez něj – takže prakticky kdekoliv

Nic neriskujete

Jestli býváte při jakýchkoliv změnách obezřetná, můžete zůstat v klidu. Philips poskytuje na Lumea 90denní záruku vrácení peněz, takže pokud by vám ošetření z nějakého důvodu nevyhovovalo, dostanete své peníze zpět. Na videu níže také můžete zjistit, jak je ošetření jednoduché a rychlé. A pokud vás tahle malá, ale užitečná životní změna nadchne, podělte se o tom na www.philips.cz/lumea.

Philips Lumea

Reklama

Načítám