Hlavní obsah

Nový šatník? Přijďte na Clothes Swapping!

Foto: Isifa

Co nenosíte, vyměníte, i o tom je Clothes Swapping, česky přesun oblečeníFoto: Isifa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už 26. listopadu se galerie Art Factory v centru Prahy promění v jednu velkou směnárnu oblečení. Nabízet i získávat budete vy! Televizní stanice Prima LOVE totiž pořádá akci s názvem Clothes Swapping. Přijďte proměnit oblečení, které nenosíte, za nové trendy kousky!

Článek

Také se vám stálo, že jste si koupily boty, které jste měly na sobě jen jednou? Nebo jste si pořídily top, který zaboha nesedí k žádnému jinému kousku, který doma máte? Vyměňte ho a vraťte se domů s plnou taškou nových outfitů z pražského Clothes Swappingu, který pořádá Prima LOVE.

Celá akce vypune už 26. listopadu ve 13 hodin v galerii Art Factory v Praze na Václavském náměstí 15. První velká výměna oblečení s Prima LOVE (tak by se dal anglický název přeložit) proběhne pod taktovkou herečky Petry Horváthové alias Vendy z Cest domů. „Můžete přinést mezi třemi a patnácti kusy oblečení, doplňků nebo i bot,“ přibližuje událost Anna Bezděkovská z Prima LOVE. Ale pozor, vyměňovat můžete pouze čisté a nepoškozené části šatníku. Vždyť i vy si chcete z marketu přinést pěkné úlovky!

Foto: TV Prima

Přesun bude řídit Petra HorváthováFoto: TV Prima

Kapacita je omezená – kdo chce přijít, musí se co nejdříve přihlásit na e-mailu love@iprima.cz. Čeká vás odpoledne s welcome drinkem, kávou a příjemnou atmosférou, kterou zajistí hudba od DJky. „Oblečení, které nikomu nebude a které si mezi sebou nikdo nevymění, předáme charitativní organizaci,“ říká moderátorka akce herečka Petra Horváthová. „Jsem kalhotový typ, takže si tam určitě ponesu na výměnu nějaké kalhoty a určitě i tričko," svěřila nám herečka.

A co si během akce Clothes Swapping vyměníte vy? Přihlaste se a vyjeďte pro nové outfity i vy!

Související témata:

Načítám