Hlavní obsah

O mužích nahlas i potichu 3

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Muži stráví před zrcadlem stejně času jako ženyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

3. díl - V tomto díle se podíváme na postoj mužů k svému tělu a depilaci. V době, kdy někteří používají make-upy, transplantují si vlasy a odstraňují vrásky, je pro mnohé samozřejmostí i depilace celého těla. Postoj žen je mužskému porostu vstřícný, i když jsou místa, která bez chloupků vypadají mnohem přitažlivěji.

Článek

Američané dávají přednost odchlupení celého těla. Je to i tím, že milují víc vykonstruovanou krásu než přirozenost. Naproti tomu jižní národy, které mají porost hustý zejména na prsou, zádech i nohou, mají zafixováno, že právě to dělá muže správným chlapem.

Jsou to milimetry, a přesto vadí

Chloupky v nose mají svou funkci, chrání respirační systém. Ale když vyčuhují z nosu, je to problém estetický, který je potřeba zlikvidovat. Střihání není bezpečné, jsou na to speciální nůžky se zaobleným koncem. Rozhodně svému miláčkovi nenavrhujte, že mu je odstraníte pinzetou, je to velmi bolestivé, chloupky můžou být hluboko rostlé a kůže v nose je velmi citlivá. A krvavý nos by vám nemusel odpustit.

Stejně tak nemilosrdně likvidujte chloupky u uší, na sex-appealu nikomu nepřidají. Na zastřihávání a tvarování chloupků v nose i ušních otvorů jsou nejbezpečnějším elektrické strojky. Pořídíte je za stokorunu i desetinásobek, je to rychlé a bezpečné. Darujte mu ho k Vánocům, určitě to pochopí a bude jej používat.

Ochlupení v tříslech

Odstranit, nebo nechat? Záleží jen na dohodě mezi vámi. V každém případě vypadá líbivěji, když chloupky nevystrkují konečky z plavek. Porost á la orangutan není trendový, vše směřuje ke zkracování, tvarování, odstraňování. Chloupky můžete zlikvidovat mokrým nebo suchým holením, depilačním krémem nebo gelem, teplým nebo studeným voskem, cukrovou depilací nejspolehlivější depilace je laserem, při 3 - 4 opakováních je odstraníte navždy. Nevíte, jak ho přimět k tak razantnímu zákroku? Zkuste to cestou společné sprchy a mokrým holením, třeba se vám to zalíbí.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Aby chloupky nevyčuhovalyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Co vypadá hodně ošklivě

Jsou to chloupky na zádech, když vyčuhují zpoza límečku na krku. To může mít jakoukoli značkovou košili a kravatu a vyjít právě od kadeřníka, strašně to srazí celkový dojem. Zahlédne-li to žena, na okamžik oněmí. Vzhledem k tomu, že jsou dámy tolerantnější, nejspíš to skousne a bude komunikovat s mužem dál, ale při nejbližší vhodné příležitosti bude chtít skutečnost zvrátit a krk a záda muži vyholí. V tom je i jeden z rozdílů mezi mužem a ženou. Narazí-li muž na něco, co ho negativně fascinuje, vyklízí pole, žena stávající skutečnost vyhodnotí a přemýšlí, jak dostat svůj objekt touhy na tu „správnou cestu".

V příštím díle rozebereme vůni muže. Někteří se polévají voňavkou tak, že zůstávají v místnosti i po svém odchodu, jiní tam naopak zanechávají své pižmo, které je nedýchatelné. Jak parfém správně používat, na to se podíváme příště.

Reklama

Související témata:

Načítám