Hlavní obsah

Odrazte v sobě smyslnost, stejně jako Daniela Peštová

Foto: TOUS

Daniela Peštová zazáří v nové kampani Tous s názvem „Jeden den ze života Daniely"Foto: TOUS

Reklama

Daniela Peštová zazáří v nové kampani Tous s názvem „Jeden den ze života Daniely“ pro ČR a SR. Modelka z obálek časopisu Vogue a jeden z andílků Victoria’s Secret propůjčil svoji tvář nové reklamní kampani. Ženská, něžná, elegantní a úspěšná žena – osobnost Daniely Peštové ideálně odráží temperament španělské značky, jež dobývá šperkařský svět.

Článek

Mezinárodní španělská šperkařská značka se stává novou výzvou v kariéře Daniely Pešové.

Značka Tous vytváří téměř 100 let šperky pro ženy, které cení nejvyšší kvalitu a jedinečný design na každou příležitost. Inovativní, moderní, vyrobené ze zlata, stříbra, drahokamů, diamantů a perel – šperky Tous podtrhnou individuální styl a image každé ženy.

V kolekci doplňků navržené španělskými designéry je použitá nejkvalitnější kůže a látky, které jsou zárukou nejvyšší kvality výrobků nabízených zákazníkovi. Ženskost, elegance a individuální styl jsou společnými rysy značky Tous a Daniely Peštové.

Daniela Peštová se poprvé představí jako nová ambasadorka značky v kampani, která zahrnuje fotografie zachycující jeden den ze života známé supermodelky a promo video.

Obdarujte se, nyní s poštovným zdarma na www.touscesko.cz.

Foto: TOUS

Tous – to jsou šperky moderní, inovativní a s jedinečným designemFoto: TOUS

Foto: TOUS

V kampani budou zahrnuty fotografie z jednoho dne supermodelkyFoto: TOUS

Reklama

Načítám