Hlavní obsah

Okouzlující pro ten dnešní den

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Oblečte se tak, abyste se cítila přirozeněFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednoduchou linií oblečení nikdy nic nezkazíte. Nejste-li typ, který si v každé společnosti připadá hned jako ryba ve vodě, zvolte konzervativnější barvu, budete se v ní lépe cítit. Pro tuto situaci se výborně hodí koktejlky. Jestli je doteď nemáte v šatníku, pořiďte si je. V případě, že jste kalhotový typ, měla byste mít černý nebo tmavě modrý kalhotový kostým, se střihem kalhot a saka, který se hodí k vaší postavě.

Zamyslete se nad doplňky

Doplňky můžou z vašeho oblečení udělat skutečnou lahůdku a nemusí to být zrovna briliantové šperky. Hedvábná nebo kašmírová šála vždy zaboduje. Doplníte-li šálou v módní barevnosti své šaty, automaticky dostanete oblečení do vyšší kategorie. Pro tuto sezonu jsou to šálky s odlesky metalických kovů. Šála by měla vždy barevně podpořit váš obličej. Naaranžování na ramena nebo kolem krku by pro vás mělo být přirozené a působit ležérně, naprosto samozřejmě. Boty si neberte zcela nové, abyste nemyslela druhou polovinu večera jen na to, kdy si je vyzujete. Ale vyvarujte se sešlapaných podrážek, vždycky jsou vidět, i když žijete v přesvědčení, že jste je dokonale schovala pod kalhoty. Nešetřete na punčochách, je to drobnost, ale konečný tah štětcem.

Vůně o vás vypovídá

Pro takovou příležitost si nezapomeňte obléci i svou oblíbenou vůni. Pozitivně se naladíte, známá vůně u vás vyvolá pocit bezpečí a jistoty. Když používáte parfém, který je skutečnou lahůdkou mezi vůněmi, opět přidáte svému outfitu body navíc.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nevíte, jaké si vybrat?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Zaměřte se na všechno, čím toho druhého upoutáváte

Když nechodíte pravidelně ke kadeřníkovi, neexperimentujte s účesem těsně před večírkem. Stačí, když budou vlasy umyté a běžným způsobem učesané, případně doplněné nějakou čelenkou nebo sponou. Mějte upravené nehty, opět vycházejte z odstínu, na který jste zvyklá. Líčení může být výraznější, ale jste-li typ který se líčí jen občas, zvolte raději jemné líčení i pro večer. Snažte se být sama sebou a příjemně konverzujte s manželem i ostatními, to se do celkového vzhledu také počítá.

Nepropadejte předem pocitům zoufalství z představ na šaty manželových kolegyň. Oblečte se tak, abyste se sama sobě líbila. Budete-li se cítit krásná, bude vás brát tak i okolí. Věřte, že je to mnohdy víc než exkluzivní značka šatů.

Reklama

Načítám