Hlavní obsah

Omezuje i vás nový protikuřácký zákon? Víme, jak na něj vyzrát

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokoušeli jste se již několikrát přestat kouřit, ale vaše snaha nikdy nedopadla úspěšně? Napadlo vás, že nový protikuřácký zákon je příležitost skoncovat s kouřením? Hledali jsme metodu, která je pro odvykání kouření nejefektivnější, a máme pro vás řešení.

Článek

Biorezonanční metoda BICOM, která pomáhá při odvykání od kouření již řadu let, je bezbolestná a nemá vedlejší účinky. Úspěšnost metody BICOM je přibližně 80 % a stačí jedno sezení, které trvá maximálně hodinu. Chuť na cigaretu mizí ihned nebo do několika hodin po aplikaci.

Jak metoda funguje?

Prostřednictvím biorezonančního přístroje BICOM je do těla pomocí elektrod vysílán zrcadlově obrácený elektromagnetický frekvenční vzorek nikotinu a dehtu. Na základě tohoto procesu se urychlí detoxikace od nikotinu a dalších zátěžových látek. Proces omezuje aktivitu acetylcholinových nikotinových receptorů v mozku a urychluje jejich readaptaci. Je tak potlačen nikotinový hlad a fyzická závislost (abstinenční příznaky). Na rozdíl od běžných metod se do těla nikotin nedodává, ale pomocí přístroje BICOM se vyvádí z těla ven. Metoda je účinná také u odstranění závislosti na elektronické cigarety.

Elektronická cigareta vás návyku na nikotin nezbaví

Garance

Pokud by po prvním sezení chuť na kouření nepřestala, běžnou praxí je druhé opakované sezení, které je nabídnuto bezplatně pro zlepšení výsledku, to však většinou není třeba.

Co říkají lékaři o BICOM biorezonanci?

Na názor jsme se zeptali i praktického lékaře MUDr. Ivo Špačka, který má s metodou vlastní zkušenosti. „V poslední době se na nás stále více obrací kuřáci, kteří z důvodu zákazu kouření v restauracích a na pracovištích přemýšlí, jak se jednorázově zbavit závislosti na cigaretách. Většina z nich se v minulosti neúspěšně pokoušela návyku zbavit, ale vzhledem k abstinenčním příznakům to pro ně bylo velmi těžké a málo účinné. Velikou výhodou biorezonanční terapie pomocí přístroje BICOM je vysoká účinnost. Abstinenční příznaky po absolvování 1 až 2 sezení se vyskytují jen výjimečně. Klienti nemají potřebu si po hodinové terapii zapálit cigaretu. Je to šance zvlášť pro ty, kteří se svou závislostí bojují velmi dlouho.“

Procedura s přístrojem Bicom Optima

Na trhu je několik center, které pomocí metody BICOM pomáhají od chuti na cigarety. Čekací doba je většinou 2 až 3 týdny. Kontakty je možné najít na internetu, nebo vám rádi nejbližší centrum pomohou najít na www.bicom-optima.cz, kde najdete více informací a cenu procedury.

Reklama

Načítám