Hlavní obsah

Omládněte světlem!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zima je na začátku, ale nedostatek slunečních paprsků už se na vás začíná projevovat únavou. Jak využít krátké dny a vytěžit z nich pro sebe co nejvíce? Dopřejte pleti dostatek světla při fotorejuvenaci.

Článek

Fotorejuvenace je šetrný zákrok světelnou energií – laserem nebo IPL –, díky kterému se začnou vytvářet nová kolagenní vlákna, vyhlazují se vrásky, mizí žilky, pigmentové skvrny, akné a zlepšuje se textura pleti,“ vysvětluje primářka oddělení dermatologie kliniky Asklepion MUDr. Hana Smutková. Nejnovější lasery si v rukou zkušených lékařů navíc poradí i s jinak velmi těžko léčitelnou nehtovou plísní!

Poctivá novinka

Výborné možnosti přináší nejnovější generace přístroje Ellipse MultiFlex, který v sobě spojuje jednak pulzní světlo (IPL), jednak Nd:YAG laser. V čem vyniká nad svými předchůdci? V první řadě je velmi poctivý. Při ošetření nevynechává plochy kůže. Díky velké aplikační ploše umí být velmi rychlý. I rozsáhlé oblasti dokáže zbavit chloupků za pouhých 20 minut. Ošetření intenzivním pulzním světlem je také mnohem méně bolestivé než laserové zákroky, přitom se jim svou účinností vyrovná. Lékaři i klienti si pak pochvalují jeho univerzálnost. Pokud je dermatolog zkušený, dokáže vytěžit z jednoho ošetření maximum – omladí a projasní tvář, odstraní žilky i chloupky a nastartuje tvorbu kolagenu, která je na pleti patrná ještě dlouhé měsíce po ošetření.

Věnujte pozornost zdraví svých nehtů

V omlazení se vyplatí kombinovat!

„Pro nejlepší výsledek doporučujeme jednotlivá ošetření kombinovat, protože každé funguje jinak a výsledný efekt má pak širší záběr,“ doporučuje primářka Smutková z Asklepionu. Dermatologové proto rádi kombinují fotorejuvenaci s radiofrekvencí eTwo a s aplikací kyseliny hyaluronové. Výborné výsledky zejména na tvářích, dekoltu či hřbetech rukou mají lékaři Asklepionu při používání další novinky – Vital Injectoru, speciálního aplikátoru, který dostane to pravé množství kyseliny hyaluronové přesně tam, kam je potřeba, a hydratace je díky němu rovnoměrná. Ošetření je navíc působením vakua méně bolestivé.

Laserová koncovka Nd-Yag je revolucí v léčbě nehtové plísně

Nový laser zničí nehtovou plíseň

Novinka Ellipse MultiFlex svou laserovou koncovkou léčí i nehtovou plíseň. Onychomykóza (nehtová plíseň) je velmi zdlouhavé a těžko léčitelné onemocnění, které na nehtech často zanechává dlouhodobé i trvalé následky. Lokální prostředky jako laky, masti či krémy nejsou příliš účinné, a navíc jsou drahé. Celková léčba zase zatěžuje organismus, hlavně pacientova játra. „Léčba onychomykózy laserovou koncovkou Ellipsu MultiFlex se podle našich výsledků zdá být velmi přesvědčivá,“ říká k novince doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc, majitel Asklepionu, a dodává, „pokud se někdo s plísní nehtů trápí, měl by určitě laserovou léčbu podstoupit.“

Reklama

Načítám