Hlavní obsah

Omládnout do hodiny? Jde to a víme jak

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Omlazení pleti je snem mnoha žen. Estetická medicína nabízí stále nové postupy, jak efektivně odstranit vrásky, omládnout a zpevnit pleť. Pojďte si blíže představit ty nejúčinnější metody.

Článek

Naše tvář je naše vizitka a o člověku leccos prozradí. Hon za věčným mládím a krásnou mladistvou pletí je znám odedávna. Bohužel existují procesy, které příliš ovlivnit nemůžeme.

Pomocí moderní estetické medicíny však dokážeme tyto procesy zpomalit nebo vrátit čas alespoň o pár let nazpět. Zeptali jsme se na klinice estetické medicíny a plastické chirurgie na účinné, ale zároveň šetrné metody s přirozeně vypadajícím výsledkem.

Omlazení YES Lifting – facelift nitěmi

Řeší propadající se a pokleslé tkáně v obličeji jako tváře, podbradek či obočí, které dělají člověka starším a vytváří smutný až unavený výraz v obličeji. YES Lifting je šetrná technika vypnutí kůže, která „zavěsí a upevní“ obličej zpět do jasných a mladistvých kontur a zpomaluje fyziologické změny poklesu tkáně obličeje a krku způsobené stárnutím.

„Vše je řešeno jen vpichy speciální kanylou, bez nutnosti použití skalpelu a jakéhokoli odřezávání kůže. Nevznikají tedy ani žádné jizvy a zákrok se provádí jen v lokálním znecitlivění bez nutnosti celkové anestezie. Klient tak může ihned po zákroku odejít domů,“ doplňuje primářka estetické medicíny Kliniky Yes Visage MUDr. Monika Kavková.

Paní Emília – Omlazení YES Lifting na Klinice YES VISAGE

Paní Michaela – Omlazení YES Lifting na Klinice YES VISAGE

Profesionální estetická dermatologie

„Profesionální estetická dermatologie z rukou kvalifikovaného lékaře umí pomocí moderních laserů, kvalitních výplní na bázi kyseliny hyaluronové, plazmaliftingu, moderních niťových technik, případně̌ zkušenou aplikací botulotoxinu řešit většinu problematických míst ve tváři s velmi přirozeným výsledkem,“ vysvětluje MUDr. Monika Kavková.

Od jemných až po hluboké vrásky, vrásky od mračení se či kolem očí, nosoretní rýhy, nedostatečnou hydrataci pleti, propady a povadající místa v obličeji, nebo naopak zakulacené tváře či podbradek. Stejně tak si umí poradit s nevýraznými rty, ztrátou jasných kontur v obličeji nebo kruhy pod očima.

Více o jednotlivých zákrocích na www.yesvisage.cz.

Paní Naďa – Výplně na bázi kyseliny hyaluronové na Klinice YES VISAGE

Paní Jolana – Výplně brady na bázi kyseliny hyaluronové na Klinice YES VISAGE

Moderní plastika obličeje – facelift

Výraznější projevy stárnutí, především povolení a pokles kůže a jemných obličejových svalů pak řeší chirurgický facelift.

„Provádíme plné spektrum moderní plastiky obličeje v závislosti na anatomii a stupni stáří klienta. Díky zručnosti našich operatérů, vhodně zvolenému typu zákroku a moderním technikám, které využíváme, se může klient těšit na dramatické omlazení obličeje s přirozeným efektem a trvalým výsledkem ve smyslu oddálení dalších projevů stárnutí o několik let. To vše bez zbytečných jizev a náročné rekonvalescence,“ prozrazuje primář plastické chirurgie Kliniky Yes Visage MUDr. Martin Molitor, Ph.D.

Paní Lenka – Moderní plastika obličeje - facelift na Klinice YES VISAGE

Korekce očních víček

Se změnami obličeje vlivem stárnutí souvisejí i padající víčka, povislá kůže, tukové výhřezy a váčky pod očima. S přibývajícím věkem se tento problém dotýká mnoha lidí.

„Využíváme s úspěchem nejmodernější techniku umožňující provést úpravu víček ambulantně a v mnohem kratším časovém intervalu, pouze v místním znecitlivění a s omezením viditelných jizev. Minimalizujeme otoky či podlitiny a výrazně zkracujeme dobu hojení. Problematikou víček se zabýváme uceleně a veškeré korekce provádíme s plným respektem k přirozené anatomii a funkci očních víček a oka,“ doplňuje MUDr. Martin Molitor.

Paní Ivana – Korekce horních víček na Klinice YES VISAGE

Paní Jana – Korekce horních víček na Klinice YES VISAGE

Liposukce podbradku

Laserové odstranění tukového ložiska podbradku nejmodernější liposukcí SlimLipo je jediná technologie, která skutečné šetrně a bezpečně zcela odstraní tukovou tkáň podbradku, a navíc působení laseru vypne povolenou kůži, která po zákroku snadno přilne zpět bez vzniku povolené pokožky. To vše bez nutnosti celkové anestezie a bez dlouhé rekonvalescence.

Paní Renata – Redukce podbradku laserovou liposukcí SlimLipo na Klinice YES VISAGE

Paní Tereza – Redukce podbradku laserovou liposukcí SlimLipo na Klinice YES VISAGE

YES Face Contouring

YES Face Contouring je u nás absolutní novinka a ve světě vyhledávaný chirurgický zákrok, kdy během krátkého nenáročného zákroku plastický chirurg odstraní tukové váčky v obličeji, které rozšiřují spodní tváře po stranách a mají za následek zaoblený kulatý obličej. Díky tomuto zákroku dosáhneme výraznější štíhlejší obličejové struktury, zlepšení obličejových rysů a estetického vzhledu s trvalým efektem. Tuto novinku v ČR provádí pouze na Klinikách Yes Visage.

Paní Petra – YES Face Contouring na Klinice YES VISAGE

Klinika Yes Visage je se svými pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě největší klinikou estetické medicíny u nás a zároveň nabízí veškerou komplexní kvalifikovanou péči od prvních úprav, které lze řešit pouze neinvazivně, přes šetrné miniinvazivní zákroky dermatologa až po zákroky vyžadující plastického chirurga. Klientovi se tak dostává kromě samozřejmostí, jako jsou nadstandardní péče podle individuálních potřeb s důrazem na bezpečnost a šetrnost hlavně také komplexní řešení erudovaných odborníků „pod jednou střechou“.

Všechny informace o těchto i jiných zákrocích naleznete na www.yesvisage.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám