Hlavní obsah

Opálená pokožka bez sluníčka? Je čas na dokonalý bronz

Foto: VARIUM, a.s.

Kosmetika Ziaja čerpá z bohatství přírody celého světaFoto: VARIUM, a.s.

Ziaja Cupuacu je účinný spojenec na cestě ke krásné bronzující a zdravé pokožce. Objevte blahodárné kouzlo plodů cupuacu i vy.

Článek

Kosmetika Ziaja čerpá z bohatství přírody celého světa. Najdete v ní extrakty z olivového oleje, olej z brazilských ořechů, bambucké i kakaové máslo a další složky, které se objevují i v prémiových značkách péče o pokožku. Máslo cupuacu, hlavní složka kosmetické řady Ziaja Cupuacu, je původem až z daleké Amazonie.

Foto: VARIUM, a.s.

Pro rozzářenou pleť si dopřejte peeling alespoň jednou týdněFoto: VARIUM, a.s.

Voňavý rituál pro zářivou pleť

Jak vrátit svěžest unavené pokožce? Pomůže vám exfoliační, vyhlazující, krystalický cukrový peeling. Dopřejte si ho alespoň jednou týdně a přesvědčte se, že hladká pleť vypadá mnohem mladistvěji. Stačí jemně vmasírovat do navlhčené pokožky. Do okouzlující ořechově karamelové vůně se okamžitě zamilujete!

Drobné cukrové částečky se pomalu rozpouštějí, kousíčky ořechových skořápek šetrně odstraňují odumřelé svrchní buňky a zanechávají kůži sametově hebkou. Díky blahodárným olejům z brazilských a makadamových ořechů a vzácnému máslu karité přináší Ziaja Cupuacu aktivní výživu vaší pokožce.

Foto: VARIUM, a.s.

Ziaja Cupuacu nabízí kosmetiku pro bronzování obličeje a tělaFoto: VARIUM, a.s.

Zaměřte se na bronz

Pokud se sluníčko schovává nebo nejste příznivcem opalování, můžete i tak snadno získat přirozený, opálený odstín obličeje i těla. S bronzujícím hydratačním denním krémem nebo bronzujícím hydratačním a vyživujícím tělovým mlékem je to hračka. Obě péče se vyplatí vzájemně kombinovat. Jako sluneční polibek vaši pleť prozáří zlatavým odstínem, zajistí jí zdravý lesk a optimální dávku hydratace.

Foto: VARIUM, a.s.

Každodenní péče s regeneračním a vyhlazujícím účinkemFoto: VARIUM, a.s.

Nečekejte, až se podzim zeptá, co jste dělali v létě!

Aby pokožka vydržela pevná a pružná, rozhlédněte se po přípravcích, které jí dodají dostatečnou hydrataci. V rámci každodenní péče určitě sáhněte po krystalickém sprchovém a koupelovém mýdlu. Pečuje o celé tělo jemně, bez zbytečného vysoušení a s okouzlující podmanivou vůní. Kromě příjemného zážitku ve sprše potěší i tím, že k dokonalé očistě stačí jen kapička z půllitrového balení.

Nadměrné ztrátě vody z pokožky zabráníte ošetřením pomocí vyživujícího pleťového krému na den i noc. Po jeho aplikaci zůstává kůže krásně hladká.

Nechte se hýčkat kosmetikou Ziaja Cupuacu. Nabízí širokou škálu výrobků pro celé tělo i vlasy s aktivními složkami z exotických koutů celého světa.

Podívejte se na naše facebookové stránky a nebo nás sledujte na Instagramu.

Reklama

Načítám