Hlavní obsah

Orální potěšení pro jeho penis

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Některé ženy mají k orálnímu sexu odporFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Penis je choulostivý nástroj a vyžaduje jemné zacházení. Jak si s ním počínat při orálním sexu a proč mít připravenu tekutou čokoládu?

Článek

Kdo by se orálu bál

Zatímco je pro mnohé orální sex nepostradatelnou součástí sexuálního života, někteří k němu mají averzi. Domnívají se, že nejsou dost šikovní nebo že partnerovi nechutnají tak, jak se popisuje v časopisech. Strach z nedostatečné hygieny? Možná. Muže straší zbytky sekretu nebo moči na špičce penisu, žena má zase pocit, že chuť po kyselých okurkách přece nemůže partnerovi připadat žádoucí. Když se však před milováním dobře omyjete, není důvod k obavám. Muž by si měl při hygieně řádně stáhnout předkožku a přesvědčit se, že má okolí žaludu čisté. Jestli máte pocit, že tento proces odbývá, vezměte „to" do vlastních rukou - aspoň budete mít jistotu. Ten, kdo orální sex provádí, může tomu druhému do rozkroku nadělit návštěvu, pokud má byť jen trochu poraněná ústa nebo okrasu v podobě oparu. Teď ale k těm příjemnějším věcem. Jak ho felací zbavit smyslů?

Ochutnejte ho!

Nechť si partner podle libosti lehne nebo klekne. Vezměte si penis do úst. Jestli ještě není v pozici, že se na něj dá pověsit prapor, nevadí. Aspoň „na vlastní kůži" pocítíte, jak v puse roste. Pyj si u kořene pevně přidržujte a špičkou jazyka ho olizujte jako oblíbený nanuk. U neobřezaného partnera shrňte předkožku a soustřeďte se na místo, které spojuje předkožku se žaludem. Pokud uznáte za vhodné, že je čas pokročit dál, otevřete ústa, co nejvíce to půjde, a zasuňte si do nich špičku ztvrdlého penisu. Teď už můžete sát, cucat, pohybovat hlavou, přidávat k asistenci jazyk a celkově si pohrávat. Někdo se domnívá, že pro muže je vrchol blaha, když může svůj nástroj strčit ženě do úst až po kořen. Ne, ne, ne. Za A by došlo k dávení a za B se pánům víc líbí sání, olizování a „kouření" s ruční výpomocí (tím pádem máte i kontrolu nad rytmem). Nic agresivního ani hlubokého. Hlavně si to užívat.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Bohatě postačí hrát si se špičkou penisuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Sperma v ústech?

Jestli nechat partnera vyvrcholit do úst a polykat či nepolykat jeho sperma, jsou další časté otázky:

  • Držte se vaší volby a rozhodnutí, nenechte se milencem zatlačit do kouta jen proto, že si tuto techniku vysnil a vyžaduje ji i přes váš odpor.
  • Pokud si přejete mít sperma v ústech, těsně před ejakulací penis povytáhněte směrem ven, abyste předešla bouřce v zadní části krku a následnému dušení.
  • Trvejte na hygieně. Bez ní ať se k vašim ústům nezkouší ani přiblížit.
  • Vlastní vzrušení dle chuti podporujte vibrátorem nebo volnou rukou, ať taky cítíte něčí péči a stoupající vzrušení.

Užijte si společně

Nejen pro ty, jež mají strach ze sekretů, je tu malé vodítko. Penis může i krásně chutnat! Vyzkoušejte špičku pyje zabalit do nějaké lahůdky - smetana, med, nutella, rozpuštěná čokoláda... Nebo poprašte jeho chloubu kakaovým práškem smíchaným s cukrem a vychutnejte si svoje lahodné  ,,penisové kapučíno".

Tak co, už toužíte slízat všechny ty dobroty? Přijít felaci na chuť jde opravdu stylově, jen se toho nebát!

Reklama

Související témata:

Načítám