Hlavní obsah

Oslaďte si svůj svatební den

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud hledáte na svoji svatební hostinu zajímavý a atypický doplněk, možná Vás bude zajímat novinka na trhu – svatební cukřík se jmenovkou novomanželů.

Článek

Každá z Vás určitě řeší, jak svoji svatbu udělat co nejlepší, odlišit ji od ostatních, aby ve Vás zanechala co nejkrásnější vzpomínky. Firma CukrJede.cz přišla se zajímavou maličkostí – hygienicky baleným cukrem se svatebním motivem s možností vlastního potisku jménem a datem svatby. Nabízí se tak možnost originálním způsobem oživit svatební hostinu a zanechat dojem na svatebčanech.

Originální doplňek – svatební cukr se jmenovou novomanželů

Pokud jste příznivkyně zdravější výživy, nezoufejte, i pro Vás má firma CukrJede.cz variantu. Na trhu se objevil nový typ třtinového cukru pocházející z Kolumbie, který má nejen výbornou chuť, ale i méně kalorií než cukr řepný, a navíc je k dostání v biokvalitě přímo z třtinové farmy. Třtinový cukr z Kolumbie má větší krystalky než klasický řepný cukr, má tmavší barvu a neobsahuje lepek. Ten se občas může vyskytovat v řepném cukru, jelikož se do něj přidává tzv. protihrudkovací směs, která může lepek obsahovat.

Obsahem sáčků je kvalitní třtinový cukr z Kolumbie

Firma CukrJede.cz je hlavním distributorem třtinového cukru z Kolumbiepro ČR a nabízí právě i možnost výměny náplně v hygienicky balených svatebních cukrech, které si vaši svatebčané určitě zapamatují.

Navíc koupí třtinového cukru od firmy CukrJede.cz podpoříte Centrum Hájek z. ú., které denně prostřednictvím svých několika registrovaných sociálních služeb pomáhá rodičům dětí s různým typem postižení. Určitě stojí za pozornost podívat se na jejich práci.

Reklama

Související témata:

Načítám