Hlavní obsah

Osm fíglů, jak žena muže přemůže

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nahá ramena - cesta k úspěchuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo by si nepřál zažít animální přitažlivost! Docílit, aby vás nepřehlédl, nebo opět viděl jinýma očima? Jestli právě přemýšlíte, jak druhé pohlaví nažhavit, polapit, znovu nastartovat, máme pro vás správné triky, jak „pana chtěného" dobýt, ale neubít.

Článek

Vystřihněte výstřih

Pánové milují výstřihy a je jedno, jestli jsou vaše prsa plná nebo drobná. V přední části berou výstřih klidně až k pupíku, ale i daleko menší hloubka rozjitří představivost. I výstřih na zádech je tím správným vábením, zejména když to vypadá, že snad vůbec neskončí. Architekt Jan Kaplický navrhl pro svoji mladičkou ženu šaty s výstřihem až k zadečku. A při navrhování modelů pro Českou Miss 2008 výstřihy a průstřihy vůbec nešetřil. Spolehněte se i vy na magický vliv dekoltů.

Na vysoké noze

Je jisté, že se mužům na ženách líbí botičky na podpatku. Noha v lodičce je krásně vytvarovaná a popouští uzdičku mužské fantazii. Kdo by nechtěl dlouhonohou gazelu v ložnici. Žena jen v botičkách v rouše Evině, je snem mnoha pánů. Čím méně jsou střevíčky k chůzi, tím víc je přitahujete. Právě takové botičky navrhuje M. Blahnik. Působíte žensky křehce a potřebujete mužskou oporu. A bezbrannost, tu pánové zbožňují...

Foto: samphoto.cz/jiunlimitedTajemství muži milují.A jakou sukénku

Muži zpravidla nevnímají úplně přesně, co máte na sobě. Ale je potvrzeno, že hodně dobře reagují na úzké sukně a šaty. Je jedno, jestli končí nad koleny nebo deset čísel nad kotníky. Pravda, kratší varianta je žádanější. Zářným příkladem jsou šatičky, které vybírá Jaromír Jágr své přítelkyni Inně Puhajkové, v horní části bez ramínek a končící těsně pod zadečkem nebo aspoň nad koleny. V takovém pouzdrovém „obalu" vás silnější polovička skutečně ráda vidí.

Kalhoty

Berete-li si na lov či rande kalhoty, tak nejlépe úzké. Líbíte se jim v džínách, které obkrouží zadeček a jsou doplněné vysokou hladkou kozačkou na vyšším podpatku. Když už zvolíte kalhoty, měla by v nich vaše zadní část vypadat eroticky.

Ukažte spodní prádlo

I když těžko budete svého milého doprovázet na vernisáž ve spodním prádle, můžete mu napovědět, co se pod vaší halenkou skrývá. I móda povýšila horní díly spodního prádla na denní oblečení, přišla s tím Madonna, a prádlové topy se uchytily rychleji, než se předpokládalo. Ale i když nejste tak odvážná, nic není ztraceno. Stačí, když budete mít průhledný horní díl a pod ním krajkovou podprsenku, dělá to divy. Ono někdy stačí, když ve správnou chvíli vykoukne ramínko. Bokové kalhoty zase odkrývají kalhotky, které stoprocentně přitahují pohledy mužů.

Foto: samphoto.cz/jiunlimitedNepodceňujte sílu podvazků.Hladká hadí kůže

Muži mají rádi hebkost ženské kůže, hladké oholené nohy nejlépe v odstínu bronzu. Proto své nohy hýčkejte olejovými koupelemi, pěstícími mléky, a nezapomínejte na depilaci. Nejvíc muže přitahují samodržící punčochy tělové barvy. Vzorům moc neholdují, ale černé punčochy se švem na lýtku, mají přímo afrodiziakální účinky.

Pohled šelmy

Muži často teoretizují o tom, že mají rádi přirozenost. Ale praxe nasvědčuje něčemu jinému. Ve většině případů ulítávají na horních černých linkách, které protáhnou tvar oka a vytvoří pohled šelmy. A k tomu zvýrazněné řasy, které podtrhnou hloubku oka. Podle mužského pohledu, byste si měla rty barvit do přirozených tónů. Přelíčení rtů jim připadá smyslné, proto je to možná jeden z mála zkrášlujících úkonů, který může žena provést ve společnosti, dokonce i u stolu po jídle.

Dlouhé vlasy zkrátí mužský rozum

Muži upřednostňují přirozený účes, dlouhé rozpuštěné vlasy u nich vedou. Výčesy milují, zejména ty s neposlušně poletujícím pramenem vlasů. Vůbec netuší, že i ten pramen je naaranžovaný. Nechovejte se k sobě jako katyně a nepřipravujte se o vlasy jen proto, že je na vašich hodinách čtyřicet a víc. Vlasy jsou přirozenou ozdobou, zejména máte-li je kvalitní. Všude se píše, že se víc otáčejí za blondýnkami než tmavovláskami, ale znovu je to spojené s mužskou touhou být ochráncem ženy. Světlá barva vzbuzuje pocity křehkosti, jemnosti, bezbrannosti.

Dobrá rada na závěr

Nezapomeňte, že i při očním svádění platí pravidlo všeho s mírou. Zvažte, jak jednotlivé triky namixujete, abyste ho nevyděsila, nepoplašila. Naordinujte mu svádění po kapkách.

Související témata:

Načítám