Hlavní obsah

Osvěžte šatník novinkami na trhu!

Foto: Jaromír Sedlák

Ellements klade důraz na kvalitu materiálůFoto: Jaromír Sedlák

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podzim už definitivně udeřil na dveře, a proto je na čase trochu provětrat šatník a dodat mu špetku originality. Říká se: Nová krev přináší nové a zajímavé nápady! Proč se tedy neinspirovat třeba u těch, kteří vstoupili na naše přehlídková mola teprve nedávno se svou první, velmi úspěšnou kolekcí oblečení? Necháte se zlákat?

Článek

O kom je řeč?

Módními trendy nás pro tentokrát provede nová módní značka, která se od roku 2004 až dodnes orientovala výhradně na designovou obuv. A že jí to šlo, potvrzuje i cena za design TOP MODEL 2008. I vy se můžete inspirovat jejím úspěchem, jenž pramenil v naprosté originalitě. Letos obohatila svůj sortiment o úžasnou kolekci Made in Heaven. Co se bude letos nosit podle Ellements?

Co je in

Určujícím prvkem letošní sezony podzim/zima, jak si můžete všimnout v malé ochutnávce z nedávno uskutečněné módní přehlídky, je ženskost. Barevná škála je vzhledem k nastávajícímu období trochu omezená. Převládá bílá, černá, ale také hnědá a odstíny fialové a červené. Asi nejjistěji se v modelech budou cítit ženy s „dokonalou“ postavou, jelikož kromě ženskosti kolekce zdůrazňuje jednotlivé křivky těla a jeho linii. Ale i baculky mohou v nápaditých šatech tu a tam odkrývajících kousek křehké krásy vypadat výborně. I když jde o trochu extravagance, nakonec vždycky zvítězí jejich nositelnost, nebo ne?

To ostatně můžete posoudit i z přiloženého videa přímo z módní přehlídky zde:

{stream-video}

Zabalte se do kožešin

Materiálem číslo jedna je kožešina, která je pro zimní období u návrhářů velmi oblíbená. Proto se nebojte pořídit si nějaký ten extravagantnější kousek a doplňte ho podle vzoru značky Ellements jednoduchou přiléhavou sukní nebo jednobarevnými kalhotami. Stejně jako kožešina vám může přijít vhod i hedvábí a klasická kůže. Ani v těchhle materiálech nebudete out!

Nejen šaty dělají člověka!

Jestli jste dosud měla ve skříni jen pár kousků kabelek, které se hodily tak říkajíc ke všemu, zkuste udělat výjimku a pořiďte si ke svým novým modelům vhodný doplněk. Uvidíte, že úspěch bude zaručen. Celkový vzhled dělají, jak jistě víte, doplňky. Rozhodně tedy nezapomeňte na boty! Ideální je sladit je s kabelkou. Trochu se odvažte a zaexperimentujte si! Pryč s kozačkami na tlustém neforemném podpatku a raději si vylepšete image ženskými lodičkami výstřednějšího vzhledu na jehlovém podpatku nebo nad kolena vysokými skvosty s originálním potiskem nebo detailem, který nepřehlédne žádné oko. Móda zkrátka opět dospěla k tomu, že žena má zůstat ženou. A to není nikdy na škodu!

Úžasnou ženskou kolekci navrhla Veronika Vondráčková, která kromě šatů je i úspěšnou návrhářkou šperků a obuvi, čehož si nelze na fotografiích nevšimnout.

Tak co, už jste se do některého z oděvů zamilovala?

Reklama

Související témata:

Načítám