Hlavní obsah

Osvěžte se limitovanou edicí Doba ledová 4

Reklama

SodaStream představuje limitovanou edici Doba ledová 4, která doprovází další ze série filmů Doba ledová. Milovníci dobrých limonád už od června najdou atmosféru filmu i na obalech sirupů, výrobníků a lahví v ledově modrém provedení.

Článek

SodaStream je originální systém pro výrobu perlivých ochucených limonád a pro nadcházející letní období nachystal edici plnou filmové tématiky. Zábavné motivy potěší na obalech čtyř sirupů, které překvapí zajímavými příchutěmi – Ledové coly s limetkou, Ledového citronu, Ledového pomeranče nebo sirupu plného Ledových malin. Z jednoho sirupu je možné vyrobit až 12 litrů domácí limonády.

Díky této unikátní edici pro vás bude hračka vysvětlit dětem, že používání jednorázových plastových lahví můžeme omezit, když je řešení šetrné k životnímu prostředí tak zábavné. Díky edici lahví s vyobrazením postav veverky, Diega, Ellie nebo Edieho budete mít vy a vaše děti osvěžující pití vždy po ruce i se svými oblíbenými hrdiny. Dostupné bude v balení po dvou kusech. V limitované edici naleznete i tři výrobníky. Součástí výrobníku bude zdarma tvořítko na led s motivem veverčina oříšku.

Zahraj si skvělé online hry z Doby ledové

Bláznivé a veselé postavičky z filmu Doba Ledová 4, který přichází do českých kin 28. června, najdete nejen na lahvích, přístrojích i sirupech limitované edice SodaStream Doba Ledová 4, ale také na webu a na Facebooku, kde si můžete zahrát lední pexeso, Sidovy puzzle či najít Veverčinu cestu. A pokud doma výrobník ještě nemáte, zapojte se do soutěže a třeba se ledové štěstí usměje i na vás. Vyhrát můžete některý z deseti výrobníků sody Genesis White Ice Age 4.

Reklama

Načítám