Hlavní obsah

Otěhotněte přirozenou cestou a bez hormonů!

Foto: shutterstock.cz

Vysaďte hormony a zkuste počít miminko přirozenou cestouFoto: shutterstock.cz

Reklama

Početí miminka bývá někdy dlouhý a psychicky náročný proces. Pokud se snažíte s partnerem otěhotnět, nenechávejte vše náhodě a řádně své tělo připravte. Nový rok je pro změnu životosprávy i celého života to nejlepší období.

Článek

Přestat kouřit, omezit pití alkoholu, změnit jídelníček, více se hýbat a dát se do psychické pohody – tyto věci jsou pro ulehčení početí naprostou samozřejmostí. Ale co takhle jít ještě dál a změnit svůj život i v jiných stránkách?

Hormonální antikoncepce – ano či ne?

Hormonální pilulky dělají s vaším tělem věci, které nejsou vždy jen pozitivní. První z nich je určité pohodlí, kvůli němuž se ženy rozhodnou antikoncepci nasadit. Stačí jedna tabletka ráno či večer a jste chráněna nejen před nechtěným otěhotněním, ale i před nepravidelnou periodou. Méně se však mluví o tom, jaký má antikoncepce vliv na psychiku. Hormony totiž ovlivňují vaši náladu, cítění a také chuť na sex.

Foto: shutterstock.cz

Hormonální antikoncepce není pouze ochrana, ale ovlivňuje i vaši psychikuFoto: shutterstock.cz

Orgasmus být musí

Nejenže hormonální pilulky potlačují sexuální apetit, ale jsou zodpovědné i za utlumení touhy a vzrušení. Nejnovější výzkumy ukazují, že při užívání hormonální antikoncepce produkují játra více globulinu, který na sebe váže testosteron. A právě testosteron je zodpovědný nejen za větší touhu, ale hlavně za dosažení orgasmu. Ve chvíli, kdy se však naváže na globulin, je velká pravděpodobnost, že k očekávanému vrcholu nedojde.

Foto: shutterstock.cz

Aby byl sex účinný, měl by mít svůj vrcholFoto: shutterstock.cz

Berete antikoncepci již delší dobu?

Hlavním účelem hormonální antikoncepce je zabránění ženám v otěhotnění. Pro většinu žen je tak naprosto normální, že užívají hormony již od začátku svého sexuálního života. Poté, co antikoncepci vysadí, však mohou mít problém ihned počít. Kvůli vysazení hormonů totiž dojde k rozhození ženského cyklu, jehož úprava může trvat delší čas. Jak být tedy tělu i po vysazení antikoncepce nápomocna, aby snaha otěhotnět byla jednodušší?

Přirozené početí bez hormonů

Mnoha ženám se osvědčil doplněk stravy Fertility Blend® pro ženy, v jehož složení naleznete zinek, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci, vitamin B6 pro regulaci hormonální aktivity a také kyselinu listovou, jež přispívá k běžnému metabolismu homocysteinu. Protože je snaha o dítě psychicky náročná, nabízí tento pomocník také vitamin B12 a hořčík pro normální psychickou činnost.

Foto: FertilityBlend.cz

Jedinečný doplněk stravy Fertility Blend® pro ženyFoto: FertilityBlend.cz

Produkt Fertility Blend® je ověřen klinickou studií provedenou americkými lékaři ze Stanford University School of the Medicine. Této studie se zúčastnily ženy ve věku 24–42 let, které se neúspěšně pokoušely po dobu 6–36 měsíců otěhotnět. Ve skupině 53 žen, které užívaly Fertility Blend® pro ženy, jich otěhotnělo po 3 měsících 14. Po 6 měsících užívání úspěšně počaly další 3 ženy. Studie tedy potvrdila, že přípravek může zvýšit úspěšnost početí. Prokázalo se také, že upravuje nepravidelnost menstruačního cyklu a může být efektivním doplňkovým opatřením především v případech nevysvětlitelné neplodnosti.

I pro muže máme pomocníka

Varianta produktu Fertility Blend® pro páry obsahuje rovněž balení pro muže, v němž se nachází vysoká koncentrace zinku, jenž přispívá k normální spermatogenezi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

Foto: FertilityBlend.cz

Doplněk stravy Fertility Blend® ve variantě pro páryFoto: FertilityBlend.cz

Akce jen pro vás

Nyní 20% sleva při zakoupení přípravků Fertility Blend® na stránkách www.fertilityblend.cz. Nabídka platí do 28. 1. 2018.

Pro stálé zákazníky je připraven také věrnostní program, se kterým můžete získat 1 produkt Fertility Blend® zdarma.

Reklama

Načítám