Hlavní obsah

Otestujte svou pleť se SkinConsult AI od Vichy

Foto: databáze Vichy

Vichy SkinConsultFoto: databáze Vichy

Rozšířená realita a technologie umělé inteligence v péči o pleť? Ano, i to je možné, navíc spojené s dermatologickým výzkumem, který probíhal více než 15 let. To vše přináší speciální algoritmus vyvinutý Laboratořemi Vichy, jehož cílem je umožnit ženám porozumět jednotlivým procesům stárnutí pokožky a nabídnout jim odpovídající řešení.

Článek

SkinConsult AI analýza pleti od Vichy ve třech krocích rozpozná 7 hlavních stránek stárnutí pleti. Na základě diagnostiky určené pro všechny typy pleti přináší individuální vyhodnocení stavu vaší pokožky. Tento test určí silné a slabé stránky vaší pokožky a doporučí priority péče o pleť ušité na míru. Díky tomu můžete efektivně řešit jednotlivé projevy stárnutí pleti a to velmi rychle, snadno a klidně z domova. Jak to tedy funguje?

Udělejte si selfie a spusťte diagnostiku

Pokud máte chytrý telefon, je to velmi jednoduché. Udělejte si selfie čistého obličeje bez make-upu. Pokud telefon nemáte, nevadí, lze diagnostiku spustit také na webu, jen zde vložíte fotku ze souboru. Spustí se analýza selfie spolu s vaším zadaným věkem. Následně uvidíte personalizovanou matici, kde je každý znak pokožky obodován na pětistupňové škále.

Zhodnocení znaků stárnutí pleti: pevnost pleti, vrásky pod očima, tmavé skvrny, póry, jas pleti, jemné linky je prováděno podle Atlasu kůže vypracovaného na základě dermatologické expertizy. Následně test porovná váš výsledek s dalšími diagnostikami v dané věkové kategorii. Na závěr vyhodnocení obdržíte přesně stanovenou rutinu péče o pleť a doporučené řešení priorit. Můžete obdržet další doplňující informace do mailu a dozvědět se ještě více nejen o vaší pleti, ale další zajímavé informace o aktivních látkách, složení atd.

Vichy SkinConsultVideo: databáze Vichy

Foto: databáze Vichy

Vichy SkinConsult QR kódFoto: databáze Vichy

Reklama

Načítám