Hlavní obsah

Otevřela se prestižní škola líčení. Ve velkém stylu!

Reklama

Prestižní škola líčení Make-Up Institute Prague uspořádala slavnostní otevření v holywoodském stylu. Tady jsou fotky!

Článek

Zpěvačka Iva Frühlingová se opět na chvíli vrátila do světa modelingu. Na slavnostním otevření Make–Up Institute Prague se změnila v nádhernou černou labuť. Jako kmotra celého institutu slavnostně zahájila provoz prestižní školy líčení, která se mimo jiné specializuje na filmový make-up.

Iva Frühlingová se stala kmotrou Make-Up Instute Prague, dorazila i Gabriela Gunčiková

Proto jí americká vizážistka Barbara ze značky MUD Designory, která byla také speciálním hostem akce, metodou airbrush vytvořila na obličeji zajímavé líčení. „Ve čtrnácti letech jsem jako modelka neřešila, co mi vizážista na focení či přehlídku vytvoří za make-up. Dnes na to pohlížím zcela jinak. Z Institutu jsem nadšená, především z díla, který mi vytvořila Barbara,“ řekla Iva. Škola ji tak nadchla, že se sama chystá projít kurzem.

Martin Šafařík přišel obdivovat make-up krásných žen, nechyběla ani modelka Jana Doležalová

Sasha W. Isar při své maskérské práci

Zahraniční vizážistka Barbara značky MUD Designory vytváří airbrush techniku na modelce Ivě Frühlingové

Make-Up Institute Prague poskytuje vzdělání pro začátečníky i pokročilé vizážisty. Má akreditované kurzy MŠMT, po absolvování tak získáte osvědčení o rekvalifikaci. Make-Up Institute Prague má ve svém týmu ty nejlepší vizážisty. Jmenujme například Claudii Marčekovou, Sashu W. Isara, Filipa Nováka a mnohé další. Kromě kvalitního vzdělání nabízí také v rámci agentury uplatnění pro své absolventy. „Po absolvování kurzu jsou pracovní zkušenosti klíčové. A jelikož plno studentů nemá v tomto oboru kontakty, jsme tady my, abychom jim pomohli,“ dodává ředitelka Make-Up Institute Prague.

Modelka Míša Štoudková oslňovala svým výrazným kloboukem i úsměvem, modelka Romana Pavelková vyzkoušela různé druhy líčení

Učebny byly opravdu plné profesionálních maskérů, kadeřníků, vizážistů i celebrit

Vizážistka Andrea Sosoiová vymyslela make-up inspirovaný komiksem

Na akci dorazilo mnoho dalších VIP osobností, které neváhaly vyzkoušet extravagantní make-up na vlastní kůži, jako zpěvačka Gabriela Gunčíková, vítězka letošní Superstar Sabina Křováková, zpěvák Martin Šafařík, zpěvačka Marcela Březinová, modelky Kateřina Sokolová, Jana Doležalová, Hana Burdová, Romana Pavelková či model Kája Pavlíček.

V roli modelky se představila i moderátorka hlavních večerních zpráv TV Prima Sandra Parmová. „Na společenské akce moc nechodím, ale vzhledem k tomu, že k mé profesi profesionální make-up neodmyslitelně patří, ráda jsem udělala výjimku,“ přiznala Sandra. Mimo kosmetiku se zajímala i o techniku líčení a druhy štětců. „Hned jsem si tady vybrala štětec na make-up i na stíny,“ svěřila se moderátorka.

Slavnostní přestřižení pásky

Mistrovské dílo mistrů maskérů

Hostem akce byla i Martina Šmuková z Nadačního fondu Pink Bubble, se kterým Make-Up Institute spolupracuje

Pro herečku Kristýnu Janáčkovou, kterou diváci znají především ze seriálu Cesty domů, nebylo kreativní líčení nic neobvyklého. Jako herečka je zvyklá téměř na leccos. „Je pravda, že v seriálu jsem nalíčená více civilně, byť výrazně, ale tento druh líčení mě moc bavil,“ smála se sympatická Kristýna.

Do rukou vizážistů se také nechal nalákat model a člen hokejového týmu HC Olymp Karel Frýd (28). Doslova si nechal „zazipovat“ obličej - ten vytvořil přední český vizážista Sasha W. Isar.

Velkým překvapením večera byl vlkodlak, který svým dokonalým provedením nasadil korunu umění maskérů a vizážistů. Jak se vám líbí?

Reklama

Související témata:

Načítám