Hlavní obsah

Oživte svůj domov krásnými truhlíky či květináči, které jsou navíc funkční

Foto: Alfistyle.cz

Využijte i zábradlí balkonu, toto je velmi elegantní řešeníFoto: Alfistyle.cz

Přepadla vás s příchodem jara touha vylepšovat? Máme pro vás několik praktických rad, jak na to, a navíc, jak své okolí zkrášlit opravdu hezkými prvky, které mají nejen šmrnc, ale zároveň jsou i funkční.

Článek

Jakmile se zima umoudří a dá se na ústup, dny se konečně zaplní jarním sluncem, které nás přirozeně táhne ven. Jsme plní energie, nových plánů a svůj domov i jeho okolí máme zcela logicky tendenci vylepšovat. Pouštíme se do práce, zbavujeme se nepotřebných nebo starých věcí, uklízíme doma, na zahradě či balkoně a spousta z nás dostane chuť něco si vypěstovat.

Poznáváte se? Pak vyzkoušejte několik praktických triků, jak jen díky truhlíku získá vaše bydlení čerstvý vzhled. Na e-shopu Alfistyle.cz najdete truhlíky mnoha různých designů i funkcí.

Jarní úklid

Až se tedy pustíte do generálního úklidu, nezapomeňte jej udělat nejen doma, ale i na zahradě. Překontrolujte zahradní nábytek, zahradnické nástroje, nezapomeňte na polstrování nebo třeba dětské hračky, které je ideální mít uložené v praktickém boxu. Vybírejte takový, který nejen dobře vypadá, ale navíc i něco vydrží. Zahradní box odolá teplotám od −25 °C do +90 °C, a tak ho v zahradě nebo třeba na terase můžete nechat celoročně, pořídíte na  e-shopu Alfistyle.cz.

Foto: Alfistyle.cz

Box na všechny nezbytnosti musí něco vydržet a měl by i dobře vypadatFoto: Alfistyle.cz

Když bojujete s časem i prostorem

Často cestujete? Vracíte se z práce pozdě a pak už rozhodně nemáte náladu na zalévání? Anebo zkrátka jen chcete svůj čas věnovat něčemu jinému? Pořiďte si chytré samozavlažovací truhlíky, které se navíc dají variabilně skládat podle potřeby. Pokud si tedy přejete mít spoustu zeleně třeba i na balkoně nebo menší terase, tento systém je perfektním řešením. Truhlíky z Alfistyle.cz mají elegantní proutěný design, který dokonale imituje přírodní ratan. Truhlíky jsou maximálně odolné vůči UV záření a povětrnostním podmínkám, a tak mají dlouhou životnost.

Foto: Alfistyle.cz

Tyto samozavlažovací truhlíky jsou variabilní a vypadají k nerozeznání od ratanuFoto: Alfistyle.cz

Květiny do každého prostoru

Dalším skvělým řešením, když nemáte příliš místa pro všechny svoje pěstitelské sny, je využít zábradlí. Speciální truhlíky na zábradlí seženete na Alfistyle.cz v mnoha barvách a velikostech. To samé platí i o závěsných truhlících, které mohou viset v prostoru. Tady jen důkladně promyslete výběr místa, aby vám visící rostliny nepřekážely v cestě nebo ve výhledu.

Foto: Alfistyle.cz

Truhlíky můžete zavěsit, kam se vám jen bude líbitFoto: Alfistyle.cz

Květináče s osvětlením

Na první pohled vypadá jen jako designová lampa, jejíž světlo večer vytvoří příjemnou atmosféru, ovšem uvnitř funguje jako klasický květináč na okrasné rostliny. Umístit ho můžete jak doma, tak i ven na zahradu, odolá totiž teplotám −30 °C až do +60 °C. Ve stejném designu lze pořídit i květináče bez osvětlení a můžete si tak vytvořit efektní zákoutí se svými pěstitelskými úspěchy.

Foto: Alfistyle.cz

Součástí tohoto truhlíku je i osvětlení, jde o velmi povedený designerský kousekFoto: Alfistyle.cz

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.

Načítám