Hlavní obsah

Panic podruhé! Davidova reakce!

Foto: archiv čtenáře Davida

Cestování a sport jsou moje koníčkyFoto: archiv čtenáře Davida

Reklama

Hotovou smršť způsobilo zveřejnění příběhu třicetiletého Davida, který se nám svěřil, že stále čeká na tu pravou, které kromě sebe věnuje i své panictví. Davidovy názory řadu z vás pobouřily a mladému muži jste to v diskusi pod článkem daly pořádně ,,sežrat". Zajímá vás, co na to David? Přiměly jste ho, aby přehodnotil některé své postoje?

Článek

Milá redakce, co se diskuse týká, připomíná mi to jednu situaci z dětství. Před hezkou řádkou let jsem na naší zahrádce ulomil velkou větev za plotem rostoucího bezu a z dětské nerozvážnosti jsem s ní šel poškádlit včely v sousedově úlu. Jen málokdy v životě jsem běžel tak rychle a dostal jsem pouze dvě žihadla. Zatímco tehdy bylo mým cílem provokovat, svůj článek jsem psal s úplně jiným záměrem. Výsledek je však stejný. Mám pocit, že kdyby měly vaše čtenářky žihadla, dopadl bych podobně, s tím rozdílem, že by jejich počet byl tentokrát smrtelný.

Ve svém článku se nesnažím prosadit jakousi normu, pouze jsem vyjádřil svůj názor na moderní české ženy. Žijeme v demokratické zemi, a tak každý máme možnost naložit se svým životem dle svého uvážení. Pokud už se jednou rozhodly dát se onou cestou, pak mě udivuje, že je tolik zlobí, když je někdo trefně pojmenuje.

Kdosi napsal v rámci diskuse, že potrefená husa zakejhá. Já k tomu mohu dodat pouze jediné: a že je zde pěkný rachot, milé dámy! A co bych chtěl vzkázat svým odpůrkyním? Jste super, děkuji vám za podporu. Vaše bouřlivé reakce mi dodávají sílu bojovat. Původně bylo mou intencí proměnit své ideály v realitu. Nyní ale nalezení ženy mých představ přestalo být pouze otázkou splnění mých snů, ale stalo se současně předmětem toho přesvědčit dnešní konzumní společnost, že nejsem pouhý snílek. Koneckonců vlastně nejedna pozitivní reakce je již nyní jasným důkazem toho, že i v dnešní prohnilé společnosti se ještě najdou nezkažená děvčata a mladé ženy. Zda si budeme společně rozumět, to už je trochu jiná záležitost.

Co říci na závěr? Budu se maximálně snažit, abych – dříve či později – dosáhl svého. Vím, že svět nezměním, ale snažím se počínat si takovým způsobem, jaký osobně pokládám za správný, abych alespoň já sám současný stav nezhoršoval. To je moje stanovisko, které vám nijak nevnucuji. Proto nevnucujte svá přesvědčení ani vy mně, a pokud je pokládáte za korektní, řiďte se podle nich.

Zajímá nás váš názor! Najde podle vás David svou vyvolenou, která dokáže naplnit jeho očekávání, nebo si myslíte, že je to bez šance?

Reklama

Související témata:

Načítám