Hlavní obsah

Péče o pokožku v zimě? Inspirujte se silou přírody

Foto: Barnängen

Barnängen Oil IntenseFoto: Barnängen

Severská příroda je symbolem nezdolné krásy v extrémních podmínkách. Tuto podstatu v sobě nese i švédská kosmetika Barnängen, která vychází z konceptu vyrovnaného a udržitelného životního stylu. Její složení v sobě zahrnuje autentické ingredience jako moruše, bylinky a tradiční ovoce.

Článek

Receptura Barnängen navíc obsahuje patentovaný Cold Cream, jedinečnou kompozici, která obsahuje hydratační emulzi z včelího vosku, slunečnicového oleje, alantoinu a heřmánku. Slunečnicový olej je bohatý zdroj přírodního vitaminu E, který pomáhá ke zdraví pokožky a regeneraci buněk. Heřmánek zase pokožku zklidňuje a působí protizánětlivě. Včelí vosk vytváří přirozenou ochrannou bariéru a chrání, nejen, před chladem.

V zimě naše pokožka vystavená chladu ztrácí rychleji lipidy a trpí nadměrným vysušováním. Donedávna převládal mýtus, že v zimním období bychom měli zapomenout na hydratační krémy. „Naše pokožka se během roku mění, ale hydratovat potřebuje celoročně. Mýty o zamrznutí a popraskání kůže neplatí. Naopak, dobře hydratovaná pokožka se lépe vyrovná s výkyvy teplot,“ říká dermatoložka MUDr. Mária Brozmanová a dodává: „V zimě bychom určitě neměli zapomínat na pravidelné používání krémů na tvář, tělo nebo ruce.“

Foto: Barnängen

Barnängen Care & Detox Foto: Barnängen

Příroda je mocná čarodějka

Slyšeli jste už o severské bavlně? Díky extrémním podmínkám, ve kterých musí přežít, v sobě udržuje aktivní složky, jako jsou cukry, polyfenoly a minerály, které zvyšují její odolnost proti přírodním živlům. Tuto složku v sobě obsahuje i novinka Barnängen Repairing, která vaše tělo a ruce zahalí do pomyslného bavlněného pláště a ochrání tak před nadměrným vysušováním.

Nový sprchový a koupelový gel Barnängen Care & Detox obsahuje kombinaci Cold Creamu a březové vody, která účinně detoxikuje a vyživuje unavenou pokožku. Březová voda je v severské kultuře považovaná za symbol obnovy. Díky vysokému obsahu flavonoidů s antioxidačními vlastnostmi pomáhá tělu eliminovat škodlivé toxiny.

Kosmetika Barnängen přináší do běžného života kousek filozofie lagom, která mluví o rovnováze v každé oblasti života.

Inspirujte se jí.

Více inspirace na vás čeká na Instagramu Barnängen.

Foto: Barnängen

Barnängen RepairingFoto: Barnängen

Načítám