Hlavní obsah

Pět orgasmů po sobě? Pro mě běžné!

Foto: shutterstock.com

Prodloužená rozkoš se dá nacvičitFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Orgasmus bereme jako cíl naší snahy a jako správné zakončení sexu. Co když by však nebyl zakončením, ale začátkem té pravé extáze? A aby nezůstalo pouze u jediného, ale zaplavily vás vlny hned několika orgasmů po sobě?

Článek

Alespoň jedna pořádná výhoda oproti mužům…

Asi každá z nás ví, že mužský a ženský orgasmus se od sebe velmi liší. Máme pro vás však dobrou zprávu, ženy jsou totiž na rozdíl od mužů schopny něčeho, o čem se naprosté většině mužů ani nesní! Chlapi sice dosahují obecně orgasmu snáze než ženy, po něm však „zvadnou“ a musejí si určitou dobu počkat, až budou vzrušení zase schopni. Tato doba je různá (někteří muži „můžou“ po pár minutách, jiným to trvá hodiny), ale vždy jde o to, že jejich náčiní musí „vychladnout“, odkrvit se a dostat se na chvíli do klidové fáze. To naštěstí pro nás neplatí, ženy jsou schopny mnoha orgasmů po sobě.

Vyzkoušejte to nejprve sama

Pokud chcete dosáhnout několika orgasmů během jednoho styku, bude to chtít trochu cviku. Udělejte si na sebe čas, vypněte telefon, zatáhněte závěsy, aby vás skutečně nic nemohlo rušit, a řekněte si, že teď si to pořádně užijete. Začněte se dráždit tak, jak to máte ráda, a snažte se dosáhnout vyvrcholení spíše pomalu. Pokračujte zvolna, užívejte si doteky a každou chvíli, neberte orgasmus jako to hlavní, k čemu se upírá vaše pozornost. Myslete jen a pouze na sebe a věnujte se představám, které se vám líbí. Ve své fantazii se nenechte ničím omezovat!

Foto: shutterstock.com

Váš orgasmus je uspokojení i pro partneraFoto: shutterstock.com

Pokud dosáhnete orgasmu, ponechte ruku na místě, kde jste se dráždily, a po chvíli se tam začněte opět jemně hladit a intenzitu postupně zesilujte. Ze začátku se můžete potýkat s tím, že hlazení na klitorisu nebo vaginální dráždění vám nebude krátce po vyvrcholení úplně nejpříjemnější, ale to lehce překonáte, a protože vaše pohlavní orgány jsou už dobře připravené, další orgasmus na sebe nenechá dlouho čekat.

Většinou je nejsilnější ten první, obzvláště když jej dosáhnete po delší době. Takto můžete pokračovat tak dlouho, kolik vaše tělo snese. Po prvním orgasmu tak vaše další vyvrcholení může představovat nepřetržitý proud rozkoše. Nepřestávejte se dráždit, když již orgasmus začíná, ale pokračujte dál. Dostaví se až několikaminutová jízda, ze které budete na konci ztrácet dech.

A teď naostro ve dvou!

Pakliže se vám podařilo dosáhnout extáze na vlně několika po sobě jdoucích orgasmů o samotě, nic vám nebrání zkusit tuto techniku ve dvojici.  Domluvte si s partnerem nějaké gesto nebo znamení, kterým mu dáte najevo, že v dalším dráždění již nechcete pokračovat. To byl měl maximálně respektovat a celkově se snažit postupovat spíše podle vašich pokynů. Nic neznamená, když se vám ve dvou nepodaří něco, co jste si dobře nacvičila sama! Zkoušejte, pomalu posunujte hranice a věřte, že se kýžená extáze určitě dostaví! A zkuste poskytnout podobné potěšení i vašemu miláčkovi.Je to možné i u mužů! Ale o tom zase někdy příště…

Dokážete dosáhnout několika orgasmů po sobě, nebo jste ráda za ten jeden „poctivě“ vydřený? Myslíte, že nechuť k dalšímu dráždění po orgasmu nedokážete překonat? Otevřete se nám buď v diskusi pod článkem, nebo na  info@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám