Hlavní obsah

Philips Lumea snoubí všechny výhody (d)epilačních metod

Foto: Philips

Hladká pokožka až na 6 měsíců. Bezbolestně, bezpečně, pohodlně a bez nepořádku. Geniální? Ano!Foto: Philips

Domácí IPL ošetření nabízí to nejlepší ze všech metod odstraňování chloupků: zkrášlí vás nadlouho, bezbolestně, bezpečně, pohodlně a nepřidělá vám práci v podobě následného úklidu.

Článek

Domácí IPL ošetření vám zajistí hladkou pokožku na dlouhé měsíce – stačí dodržet správný harmonogram. „První čtyři až pět ošetření je třeba provést vždy po dvou týdnech. Pak už stačí jen jedna aplikace za čtyři až osm týdnů,“ vysvětluje Tom Nuijs, tvůrce Philips Lumea. To nejlepší pak následuje po dvanácti ošetřeních – a to až šest měsíců bez chloupků* a bez nutnosti je jakkoliv řešit. A na co dalšího se můžete těšit?

Foto: Philips

Ošetření je vhodné i na citlivé partie podpaží, obličeje a oblasti bikin. Díky čtyřem nástavcům jde vše pohodlně a rychleFoto: Philips

1. Bezbolestné ošetření

Philips Lumea chloupky neholí ani nevytrhává, ale „uspává“. „Pulsní světlo (IPL) uvede chloupek do klidového stavu, během kterého vypadne a zpomalí se jeho další růst,“ uvádí Tom Nuijs. U domácího IPL ošetření se tedy nemůžete ani pořezat, ani si podráždit pokožku. IPL působí jen na kořínky chloupků, zatímco pokožku nechává bez povšimnutí.

Foto: Philips

Oblast bikin ošetříte během dvou minut. Chloupky v této oblasti bývají silnější a hustší, s čímž tento nástavec počítáFoto: Philips

2. Bezpečné ošetření

Tom Nuijs vyvíjel Lumea více než deset let a za tu dobu zjistil spoustu zajímavých věcí. Třeba že obyčejné bílé světlo obsahuje UV záření a zelené či modré barevné složky, které mohou pokožce škodit. „Když se podíváte na Philips Lumea, uvidíte, že okénko, kudy záblesky vycházejí, je zakryté oranžovým filtrem. Právě kvůli odfiltrování nepotřebných a potenciálně škodlivých složek světelného spektra,“ popisuje Tom Nuijs. Philips Lumea navíc během ošetření vysílá záblesk jen ve chvíli, kdy je okénko plně přiloženo k pokožce. Intenzitu ošetření pomáhá nastavit inteligentní senzor SmartSkin. Spoustu užitečných rad najdete i v aplikaci Philips Lumea IPL.

Foto: Philips

Philips Lumea chloupky dlouhodobě „uspává“ pomocí světla. Speciální filtry se starají o naprostou bezpečnost celé procedury Foto: Philips

3. Pohodlnou péči o všechny partie

Zatímco některé části těla jsou dostupnější a větší, například nohy nebo ruce, jiné bývají hůře dostupné a navíc citlivé – třeba podpaží, okolí bikin anebo oblast nad horním rtem. Proto tým okolo Toma Nuijse postupně vyvinul čtyři speciální nástavce, které svým zakřivením, filtrem a velikostí přesně vyhovují výše jmenovaným partiím.

Foto: Philips

S plánem procedur vám pomůže aplikace Philips Lumea IPL. Najdete zde i řadu užitečných rad a tipůFoto: Philips

4. Úsporu času

Krom toho, že nemusíte odstraňovat chloupky tak často jako v případě žiletky nebo epilátoru, nemusíte po samotném ošetření ani uklízet. „Snili jsme o metodě, která nezpůsobuje nepořádek v podobě odstraněných chloupků a která se dá použít na neviditelný chloupek, který ještě nevyrostl nad povrch pokožky. A našli jsme Philips Lumea,“ uzavírá Tom Nuijs.

O Philips Lumea se více dozvíte na www.philips.cz/lumea.

* Průměrný výsledek 78% redukce chloupků na nohou, po úplném ošetřovacím cyklu (12 ošetření), objektivní studie na 48 ženách v Nizozemí a Rakousku. Studie byla realizovaná společností Philips.

Načítám