Hlavní obsah

Super novinka: Umělé pihy!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Přírodní pihy klidně ukazujteFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro ženy, které měly až dosud pocit, že jejich pihovatý nosík je out a snažily se pihy všemožně retušovat, máme dobrou zprávu. Pihy jsou nejen in, ale frčí dokonce natolik, že se rozmohlo používání umělých pih. Přidejte se k hollywoodským hvězdám a překvapte svého milého. Vaše krásné pihy ho dostanou!

Článek

Klam vydrží týdny

Napadlo vás vůbec někdy, kdy jste na nějaké reklamní fotografii obdivovaly pihovatou krásku (nejspíše u reklamy na dovolenou), že kromě jiných úprav může mít umělé i pihy? No a vidíte, jde to. Metody jsou dvě. Tu první zná každá z nás a používaly ji už i dámy v dávné historii: prostě si pihy namalujete. Důležité je jen myslet na to, abyste to nepřehnaly a použily dobrý odstín hnědé barvy kosmetické tužky, abyste nevypadaly jako z cirkusu.

Druhá metoda je daleko novější, rafinovanější a váš partner nemusí překvapeně zírat, když po něžné chvilce nevidí po rošťáckých pihách na vašem obličeji ani památku. Jde o metodu založenou na samoopalovacím nástřiku obličeje přes silikonovou šablonu. Na rozdíl od metody, kdy se nastříkává školeným personálem v kosmetickém salonu celé tělo, zde je použita jen zmíněná šablona. Nástřik samotný trvá chviličku, za několik minut jste pihovatá přesně podle svého přání.

Za chvíli pihovatou kráskou

Aplikace má svá pravidla: váš obličej musí kosmetička dokonale odlíčit a odmastit, a to i v případě, že máte sušší pleť. Nejméně dvě hodiny byste si neměla obličej mýt, líčit ani ošetřovat pečujícími krémy - délka doby od aplikace po umytí je vám doporučena kosmetičkou. Platí totiž, že čím déle si obličej neumyjete, tím tmavší pihy budete mít. Kosmetička by měla být natolik zkušená, aby vám poradila, jak tmavé pihy a kolik jich bude slušet vašemu typu pleti. Vzhledem k tomu, že silikonových šablon je několik druhů, můžete se i sama rozhodnout, kolik a kde chcete pihy mít.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Stačí trocha samoopalovacího krémuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Zázrak zvaný DHA je i pro těhotné

Celý zázrak spočívá na bázi působení aktivní látky obsažené v samoopalovacím spreji - dihydroxyacetonu (DHA). Při aplikaci reaguje DHA s aminokyselinami v horní části pokožky a ta zhnědne. Bez sluníčka, bez UV záření, bezpečně. Vzhledem ke stále dokonalejším samoopalovacím sprejům je výsledek půvabný a vydrží i několik týdnů. Pihy lze nastříkat i na opálenou pokožku, a to bez ohledu na to, zda jste se opálily venku nebo v soláriu. Procedura s pihami nebo celotělový samoopalovací nástřik má velmi přirozený výsledek a barva vypadá lépe než ze solária. Navíc postup nijak neaktivuje melanin, tedy nehrozí rakovina kůže. Vše mohou absolvovat i těhotné ženy.

Umělé pihy se nezmění v melanom!

  • máte-li obavu z přebytečného slunění z důvodu obav z rakoviny kůže a přitom chcete být pihovatá, volte samoopalovací nástřik
  • přinejmenším napoprvé si nechte poradit od školené kosmetičky, kolik a zda vůbec budou pihy vašemu obličeji slušet
  • jestliže do toho půjdete, držte se přesně instrukcí - pihy vydrží týdny a je třeba, aby vypadaly dobře, proto je přece chcete

Jste pihovatá a trápí vás to? Anebo byste měla nejraději nosík jako Pipi? Napište nám na info@prozeny.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám