Hlavní obsah

Plavková sezona začala: Jak rychle získat krásnou postavu?

Foto: unsplash.com

Nejste připraveni do plavek? Není pozdě to dohnatFoto: unsplash.com

Nestihli jste se připravit na léto v plavkách? Ještě není pozdě vaši postavu vyladit!

Článek

Počasí už nám dává jasně najevo, že přišlo nejteplejší období roku. Kalhoty jsme vyměnili za kraťasy, sukně a letní šaty. A také za plavky. Strašák pro mnohé z nás. Víte ale, že existuje způsob, jak rychle vylepšit postavu, cítit se zdravě a prostě skvěle? Žádné diety, jen zelená bio káva.

Foto: unsplash.com

Dovolená na jihu za rohem? Se zelenou bio kávou se budete cítit jako mořská bohyněFoto: unsplash.com

Letos může být poprvé ten rok, kdy se budete u bazénu nebo u moře cítit sebevědomě a úžasně. Nemusíte hladovět ani dřít v posilovně. Postačí vám k tomu jednoduše zelená bio káva. Káva nápadně podobná klasické kávě. Skrývá ale mnohem větší množství antioxidantů a dalších zdraví prospěšných látek. Aby byly účinky zelené bio kávy zaručeny, je nejdůležitější kvalita. Na tu se velmi podrobně zaměřují v rodinné pražírně Costa Dorada. Navíc u nás jako jediní nabízí patentovanou směs z 50 % speciálně namleté zelené bio kávy arabika a z 50 % pražené bio kávy arabika. Překvapí vás jemnou delikátní chutí a okouzlujícím aroma.

Foto: unsplash.com

Třikrát rychlejší spalování tuků a dávka antioxidantů. Toto léto budete se zelenou bio kávou hvězdaFoto: unsplash.com

Postava jako ze žurnálu

V čem tkví kouzlo zelené bio kávy? Je toho opravdu hodně, ale nejdůležitější jsou blahodárné antioxidanty. Spolu s kyselinu chlorogenovou pomáhají tělu redukovat nadváhu, spalovat tuky třikrát rychleji a brání usazování tuků. Zelená bio káva podporuje detoxikaci organismu a normalizuje trávení. S celulitidou se tedy budete moci rozloučit. Tato kyselina zároveň zabraňuje tvorbě podkožního tuku a zpomaluje stárnutí buněk. Hubnutí je tedy hračka.

Foto: unsplash.com

Rozlučte se s celulitidouFoto: unsplash.com

Bez hladovění, zdravě a s energií

Zápasíte v létě s neustálou chutí na něco sladkého? Zachrání vás šálek zelené bio kávy. Delikátní kombinace výtažků zelených rostlin snižuje chuť na sladké. Teplé počasí může být také vyčerpávající. Energii člověk hledá, kde může. Zelená bio káva je i v tomto případě připravena vám pomoci. Zkuste si ji připravit ve studené verzi. Nejenže osvěží, ale dodá vám spoustu energie, zlepší náladu i posílí koncentraci. Seznam benefitů tohoto lahodného nápoje na lidské tělo je opravdu dlouhý. Už jen dodáme, že zelená bio káva také normalizuje cévní tlak, podporuje paměť a působí příznivě na srdce i játra.

Foto: zelena-bio-kava.cz

Zelená bio káva od Costa Dorada disponuje prvotřídní kvalitou a lahodnou chutíFoto: zelena-bio-kava.cz

Vynikající káva a krásné tělo

Jestli vás třeba trápí migrény nebo chcete regulovat hladinu cukru v krvi, i tady je zelená bio káva nesmírným pomocníkem. Pokud zabrousíme hlouběji do chemie, zelená bio káva je bohatá na tolik potřebné zdravé tuky, kyselinu linolovou, mastné kyseliny, stearin nebo tokoferoly. Dámy ocení její tonizující účinek. Takže teď si můžete s radostí vychutnat aromatický šálek lahodné kávy a zároveň tak pomoci vašemu tělu, aby bylo fit a zdravé!

Načítám