Hlavní obsah

Trendy líčení: Zabodujte na plese!

Foto: shutterstock.com

Na ples zvolte výraznější líčeníFoto: shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plesová sezona je tady! Pro rok 2010 si stylisté připravili žhavý mix extravagance a smyslnosti. A vzkazují nám: Letos si rozhodně nevystačíte s pár třpytkami a nalepovacími řasami. Podívejte se na naše video a inspirujte se, jak se nalíčit, abyste držela krok s paní Módou.

Článek

Ples je tradiční společenská akce, na které můžete ukázat, jak krásná dokážete být. Ale už to nemusí být jen šaty, které podtrhnou vaši osobnost. Dolaďte svou róbu i výjimečným lehce extravagantním make-upem, který se naučíte od našich profesionálů.

Líčení je umění

Základem každého plesového líčení jsou umělé nalepovací řasy, které jsou k dostání ve všech možných barvách. Růžové, modré, duhové či decentní černostříbrné. Absolutním hitem jsou ale umělé napodobeniny peříček. Ty se také prodávají v  jednobarevných verzích, nejoblíbenější je řada á la pták - kombinace různých barev.

Co se nemění, jsou kouřové oči. Ale měly byste vyměnit černý odstín za tmavě šedivý nebo tmavě modrý. A k očím doladit barvu tvářenky. Už se nemusíte omezovat na odstíny růžové, červené či hnědé. Nově k nim přibyla i fialová.

Pozor! Vždy můžete zvýraznit jen jedno. Buď oči, nebo rty. Nikdy oboje. Nechcete přece vypadat jako klaun!

Související témata:

Načítám