Hlavní obsah

Naše 1. narozeniny: Vzhůru na palubu!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vykročte do druhého roku s námiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Všichni v redakci už stříháme pomyslný metr. Vždyť oslava našich narozenin se blíží mílovými kroky! Rozhodně to bude ta nejlepší akce letošního léta: žhavá mužská těla, sexy spodní prádlo a hlavně spousta zábavy! Přiznejte se, už jste si o exkluzivní vstupenky na loď s námi zasoutěžily?

Článek

Na naši narozeninovou loď Vyšehrad se totiž dostane jen opravdu vybraná společnost. Bude tam celá redakce a také vy, naše čtenářky! Kapacita lodi je však tak omezená, že se na palubu dostane jen hrstka z vás. Máme čtyřicet lístků, které rozdělíme mezi 20 výherkyň (každá získá vstupenku pro sebe a svoji kamarádku). Nebude to ale tak jednoduché, musíte správně zodpovědět rafinované otázky týkající se našeho webu. O vstupenky na loď soutěžte ZDE (než bude pozdě)!

Program ProŽeny stvořený

Která z nás si nerada vybírá nové spodní prádlo? Přiznám se, že já bych si nejradši kupovala nové prádélko každý den. Takže věřím, že si společně užijeme i přehlídku spodního prádla a plavek z butiku Heleny Konarovské! Celou akci bude moderovat skvělý Jirka Mádl a jídla i pití bude dost (a hlavně zdarma)! O hudbu se postará BigFun Band, a kdyby vás přece jen rytmy populární hudby rozvášnily málo, máme v záloze skupinu nádherných chlapů, kteří se rozhodně nestydí a dokážou předvést ten nejžhavější striptýz, jaký jste kdy viděly! Protože jsou mezi našimi čtenářkami velmi oblíbené také poradny kartářek, budou na lodi i Alžběta s Danielou, které rády každému, kdo se u nich zastaví, vyloží z karet celý osud.

Foto: jirimadl.com

Naši akci bude moderovat Jiří MádlFoto: jirimadl.com

Tombola o hodnotné ceny

Vsadím se, že by vašeho partnera potěšilo, když byste dorazila z party spolu s novým autem! No, máte příležitost – hlavní cenou v tombole je totiž Mercedes B170 NGT od společnosti Mercedes-Benz, s. r. o., který vám bude na jeden celý víkend zapůjčen. Já osobně si brousím zuby na nádherný dámský notebook Vivienne od HP a také na plavky a spodní prádlo od Heleny Konarovské. Krásnou změnou stereotypního života by mohlo být víkendové pasení ovcí v Beskydech, které do tomboly věnoval odborník na zážitky Esennce.cz. Na letní výlety by přišly vhod nejen knížky od nakladatelství Motto a Ikar, ale samozřejmě i luxusní a hlavně praktické batohy Bagmaster. A pokud jste si do teď nevybraly favorita mezi výhrami, nabízí se ještě thajská masáž ve studiu Tawan, skvělé hodinky, které daroval Desing Trade, s. r. o., kosmetické balíčky od Avonu nebo originální trička ProŽeny.cz (se slogany Je honička být jednička a Nejsem blbá blondýna!).

Soutěž o vstupenky na tuto V.I.P. akci končí už v pondělí brzy ráno, proto se raději do soutěže přihlaste ihned. Před vyplněním formuláře se ale ještě ujistěte, že na oslavu můžete ve čtvrtek 20. srpna skutečně dorazit, výhra je totiž nepřenosná! Celá redakce se na vás (a na oslavu) opravdu moc těší!

Reklama

Související témata:

Načítám