Hlavní obsah

Podlahy s přízviskem luxusní? Nová kolekce vinylových podlah

Foto: Fatra

Fatra - Thermofix - Dub havanaFoto: Fatra

O kuchyni se někdy říká, že je srdcem domova, totéž by se však dalo říci rovněž o podlahách, které udávají ráz celého interiéru. Výběr té pravé podlahy, jež splní všechny vaše požadavky na odolnost, údržbu i design, může být pořádným oříškem. Tradiční česká značka Fatra má ve svém portfoliu také luxusní vinylové podlahy Thermofix® a právě představila novou kolekci 2018–2020. Stane se právě ona vaší volbou?

Článek

Hledáte jednu z nejkvalitnějších podlahových krytin na světě? I ty nejnáročnější požadavky dokáže vyplnit heterogenní vinylová podlahovina v dílcích Thermofix®. Tato podlaha letos oslavila své 15. narozeniny, na trh byla poprvé uvedena již v roce 2003. Vinylové dílce Thermofix® se díky nové kolekci rozrostou o 35 nových vzorů, jež dokonale imitují dekor dřeva a kamene. Podlaha je opatřena všemi mezinárodně uznávanými certifikáty příslušných certifikačních autorit.

Foto: Fatra

Fatra Thermofix – Buk kouřovýFoto: Fatra

Více než jen povrch

Nic nás nefascinuje víc než dokonalé imitace přírodních materiálů. Přivedli jsme vinylovou imitaci dřeva a kamene po vizuální stránce k dokonalosti. Jsme schopni vyrobit podlahoviny s povrchovou úpravou hrubého dřeva, břidlice či kamene. Díky vylepšenému vrásnění dezénu jsou k nerozeznání od pravé přírody. Na první pohled i dotek již nemáte šanci poznat, co je vinyl a co dřevo či kámen.

Foto: Fatra

Fatra Thermofix – Dub hedvábnýFoto: Fatra

Přednosti krytiny Thermofix

Předností této luxusní podlahové krytiny je opravdu celá řada, začít můžeme například nadstandardní 10letou garancí na materiál. Podlaha je vysoce odolná proti vlhkosti, chemikáliím a opotřebení. Vyniká rozměrovou stálostí i velmi snadnou údržbou. Další výhodou je její vhodnost pro podlahové vytápění, nízká úroveň hluku i odolnost proti vlivu kolečkového křesla.

Foto: Fatra

Fatra Thermofix – Smrk severskýFoto: Fatra

Vzhled dlouhého dřevěného prkna

Nová kolekce vinylových dílců pro bytové a komerční účely vás nenadchne jen novými dekory, ale také zcela novým rozměrem kolekce Thermofix Wood, která nabízí dílce s rozměrem 1200 x 180 mm a přináší tak věrný vzhled dlouhého dřevěného prkna. Kolekce Thermofix Stone a Thermofix Textil i s příchodem nové kolekce nabízí standardní rozměry 450 x 450 mm a 900 x 300 mm. Všechny vzory těchto kolekcí jsou v dezénu břidlice.

Foto: Fatra

Fatra Thermofix – Pískovec pearlFoto: Fatra

Exkluzivní kolekce Thermofix ART

Není všechno zlato, co se třpytí. I podlaha se v tomto případě může stát klenotem každého interiéru. Toužíte po podlaze, která je k nerozeznání od dřeva, ale zároveň nabízí všechny skvělé vlastnosti vinylových podlah? Prémiová kolekce Thermofix ART přináší extra dlouhý rozměr dílců 1829 x 180 mm a garantuje tak jedinečný vzhled.

Co je na kolekci, která nabídne 8 nových vzorů, tak výjimečného? Každý dílec má zkosené hrany ze všech 4 stran, jež oddělují jednotlivé dílce a navozují věrnější pocit dřevěného prkna. Všechny dřevěné vzory jsou navíc opatřeny dezénem hrubého dřeva, který umožní vyniknout kresbě dřeva. Není to však jen o vzhledu, také na dotyk působí podlaha velmi příjemně.

Foto: Fatra

Fatra Thermofix – Topol bílýFoto: Fatra

Reklama

Načítám