Hlavní obsah

Podlehněte barevné mánii!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajisté vás potěší pohodlí a nositelnost trendy modelů, které budou dominovat  jarní sezóně. Vsaďte na barvy, které jsou jasným hitem. Jarní kolekce 2012 je plná hravosti a barevných kombinací. Vybrali jsme pro vás nejaktuálnější módní trendy!

Článek

Barevná mánie se přenesla do všech zákoutí jarní módy – tedy i na džíny. Zapomeňte na černé nebo klasické modré džíny – nyní máte možnost zvolit z široké škály barev, kterou jaro nabízí, a nikdy nešlápnete vedle.

Rozbalte to s barevnými džínami!

Odstíny růžové a červené vás překvapí velkou škálou oslnivých barev. Květinové potisky jsou svěží, módní a sluší opravdu každé ženě. Oživte svůj styl těmito nádhernými barevnými variacemi.

Jemné pastelové tóny v kombinaci s průsvitnými látkami zdůrazňují něžný ženský vzhled. Top, halenka nebo šaty s pěknou krajkou, romantickým květinovým potiskem a volánky podtrhnou vaše kouzlo.

Zlákají vás jemné odstíny růžové?

Krajka a splývavé materiály budou hit! Stylové modely s půvabnou krajkou a volánky jsou opravdu snové. Přidejte vhodné doplňky jako baleríny nebo šperky v rustikálním stylu. Ukažte, že máte odvahu probořit módní ledy!

Zbořte módní ledy dokonalou krajkou!

Námořnický styl je inspirován touhou po létě, sluníčku, písečných plážích a moři. Červená, modrá, bílá a šedá jsou silné a výrazné barvy. V kombinaci se stylovými pruhy a potisky vytvoříte dokonalý outfit.

Námořnické pruhy jsou stále v kurzu

Společnost Halens s. r. o. působí na českém trhu od roku 1992. Pravděpodobně ji budete znát i pod dřívějším názvem Quelle s. r. o., který vždy zaručoval kvalitní služby poskytované svým zákazníkům. Halens nabízí široký sortiment dámské, pánské, dětské módy i světových značek, ale i pestrou škálu módních doplňků a domácího textilu.

Zákazníkům je vždy k dispozici internetový obchod www.halens.cz a najdete jej také na facebooku.

Reklama

Načítám