Hlavní obsah

Podzimní kolekce Lindex

Foto: Lindex

Pojďte se s námi podívat na podzimní kolekci roku 2018Foto: Lindex

Tato kolekce se zaměřila na základní kousky, kterým nechybí design s nadčasovým vzhledem, a také na kvalitní materiály. Nabízí kontrasty jednoduchých a rafinovaných střihů, které jsou funkční a módní současně, tak aby vyjádřila, že základní kousky šatníku jsou ty nejdůležitější.

Článek

Kolekce podzim/zima 2018, plná pečlivě vybraných kousků, vyjadřuje ležérní a uvolněný styl, kde nechybí klasické prvky, jež jsou oživeny detaily a barvami, které ji pozvedly na vyšší módní úroveň.

Neutrální barvy, jako je béžová, šedá a černá, jsou zde doplněny odvážnými tóny fuchsiové, teplé žluté nebo kachní modři a příjemně doplňují celý look. Klíčovými prvky se stávají komfortní košile, perfektně střižené kalhoty a vzorované šaty, stejně jako dobře padnoucí sako či vlněný kabát.

Svetr z vlny merino

Hřejivý a elegantní svetr z vlny merino můžete nosit ke kalhotám, sukním, džínům nebo přes šaty. Zkrátka skoro ke všemu. Tento oděv je vyroben z čisté vlny merino, která je hřejivým a výjimečně měkkým přírodním materiálem.

Foto: Lindex

Ilustrační fotoFoto: Lindex

Vlněné kalhoty

Elegantní, módní vlněné kalhoty jsou opravdovým hitem. Můžete je nosit jak na party, tak do kanceláře, tento klasický model je zkrátka vhodný pro každou příležitost. Tento kousek je vyrobený z vlny, přírodního materiálu, který je příjemný na dotek a zároveň vás zahřeje.

Foto: Lindex

Ilustrační fotoFoto: Lindex

Dlouhé vzorované šaty

Tyto šaty vynikají hedvábnou viskózou, černým grafickým vzorem na bílém podkladu a tím nejelegantnějším střihem. Je snad třeba ještě něco dodávat? Vlastně ano! Rozšířené rukávy a rozparek na zádech šaty ještě zdokonalují.

Foto: Lindex

Ilustrační fotoFoto: Lindex

Fialová kabelka přes rameno

Udělejte dojem touto originální kabelkou, která úžasně osvěží každý outfit. Imitace krokodýlí kůže ve fialové barvě, hranatý tvar, zlaté detaily a široký ramenní popruh – tato kabelka vám prostě nesmí chybět.

Foto: Lindex

Ilustrační fotoFoto: Lindex

Top z vlny merino

Tento krásný a trendy růžový rolák rolák vám na podzim skutečně nesmí chybět. Je vyrobený z čisté vlny merino, která je hřejivým a výjimečně měkkým přírodním materiálem.

Foto: Lindex

Ilustrační fotoFoto: Lindex

Lesklá sukně z viskózy

Sukně, která se stane hitem tohoto podzimu, je tady. S touto elegantní a módní sukní dosáhnete opravdu stylového vzhledu. Lesklý materiál a nádherný střih jsou dokonalost sama.

Foto: Lindex

Ilustrační fotoFoto: Lindex

Novou kolekci najdete v prodejnách Lindex a v on-line prodejně na www.lindex.com.

Reklama

Načítám