Hlavní obsah

Víla Zvonilka na DVD

Foto: pragency.cz

Zvonilka má už svoji vlastní pohádkuFoto: pragency.cz

Reklama

Kdo by neznal tu kouzelnou scénu, kdy do pokoje malého Petra Pana vletí malinká víla Zvonilka a vezme ho s sebou do Země Nezemě. Malé děti tuto postavičku, která má ve filmovém zpracování tvář Julie Roberts, skutečně zbožňují. Proto není divu, že se Zvonilka dočkala i svého vlastního filmu.

Článek

Pohádkové studio Disney se rozhodlo, že se znovu vrátí do Země Nezemě, a připravila pro ty nejmenší diváky počítačově animovaný film plný fantazie a pohádkových kouzel. V samotné zemi víly Zvonilky a jejích kamarádek ale doposud nikdo nebyl! Vypravte se s dětmi do Kouzelné roklinky, kde tyto  víly žijí.

Jsou to právě ony, kdo dávají přírodě světlo a barvy, zahánějí zimu, aby mohlo přijít jaro a po jaru léto. Neposedně poletují sem a tam, mávají kouzelnými hůlkami a všude rozdávají radost, štěstí a smích. A navíc je čeká i jedno velké kouzelné dobrodružství...

Jako bonus na DVD naleznete dokument o tom, jak se vytvářelo království víl. Společně se Zvonilkou si vaše děti budou moci zahrát několik her a také pátrat po vílách v jejich každodenním životě.

Foto: pragency.cz

Obálka DVD ZvonilkaFoto: pragency.cz

Zvonilka (Tinker Bell) Režie: Bradley Raymond Animovaný film Český dabing, 2008 Doporučená cena: 499 Kč

Reklama

Související témata:

Načítám