Hlavní obsah

Poklesu hladiny testosteronu se neubráníte

Foto: Maxulen

Ilustrační fotografieFoto: Maxulen

Hladina primárního mužského hormonu testosteronu dlouhodobě klesá u všech mužů nad 35 let. Prokázala to studie New England Research Institute. Podle jejích závěrů mají dnešní muži historicky nejnižší hladinu testosteronu v krvi.*

Článek

Jen v letech 1987 až 2002 klesala hladina testosteronu každoročně o 1 %. Platí tedy, že kupříkladu 35letý muž měl v roce 1987 o 15 % vyšší hladinu pohlavních hormonů než pětatřicátník v roce 2002. Přičtěme si k tomu dalších 16 let stále se zrychlujícího tempa naší hektické doby a vyjde nám, že dnešní muži středního věku disponují historicky nejnižší hladinou testosteronu. Na vině je řada vnějších negativních faktorů, jako je vyšší míra stresu, nedostatek spánku, špatná životospráva a nedostatek pohybu.

Foto: Maxulen

Ilustrační fotografieFoto: Maxulen

Příznaky klesajícího testosteronu

První příznaky poklesu hladiny testosteronu se většinou projevují před čtyřicítkou. Muži se stávají rozladění až neurotičtí, nabírají na váze, jsou častěji vyčerpaní a svalovou hmotu jim postupně nahrazuje tuk. Dalším nežádoucím příznakem je ztráta libida, vedoucí k problémům v sexuálním životě. Tento negativní vývoj se nazývá Andropauza.

Vědecky prokázané účinky Testofenu® 

Andropauza pro muže není lehkým obdobím. Naštěstí na trhu jsou kvalitní doplňky stravy, které zrajícím mužům pomáhají lépe čelit negativním příznakům poklesu hladiny testosteronu. Jedním z nejkvalitnějších na trhu je doplněk stravy Maxulen. Maxulen obsahuje patentovaný výtažek ze semene pískavice řeckého sena – Testofen®. Na účinky Testofenu® bylo provedeno mnoho vědeckých studií, které potvrdily účinky Testofenu pro podporu růstu svalové hmoty, libida a zlepšení sexuálního prožitku**. Další studie prokázala, že Testofen® dokáže uvolnit vázaný testosteron  v bílkovinách, které mužské tělo do té doby neumělo využít.***

Složení Maxulenu dále přispívá k: rovnováze metabolismu tuků (pískavice řecké seno), udržení normální hladiny testosteronu v krvi (zinek), snížení míry únavy (vitamin B6), normální plodnosti (zinek) a k normální psychické činnosti (hořčík).

Foto: Maxulen

Ilustrační fotografieFoto: Maxulen

Muži doporučují Maxulen

Maxulen užívá v Česku tisíce spokojených zákazníků. 9 z 10 by ho dokonce doporučilo svým známým. Ve Skandinávii jsou jich desetitisíce. Testofen® je patentovaným výtažkem ze semene pískavice řeckého sena. Maxulen má nejvyšší obsah Testofenu® ze všech doplňků stravy na českém trhu (600 mg v denní dávce). Účinky Testofenu® byly prověřeny mnoha vědeckými studiemi.

*Thomas G. Travison, A Population-Level Decline in Serum Testosterone Levels in American Men

**E. Steels, et al; Physiological Aspects of Male Libido Enhanced by Standardized Trigonella foenum-graecum Extract and Mineral Formulation, Phytother.Res., (2011) Vol. 25, 1294–1300.

***A. Rao et al; Testofen, a specialised Trigonella foenum-graecum seed extract reduces age-related symptoms of androgen decrease, increases testosterone levels and improves sexual function in healthy aging males in a double-blind randomised clinical study, The aging male: the official journal of the International Society for the Study of the Aging Male, (2016) Vol. 19; 134142.

Reklama

Načítám