Hlavní obsah

Pokožka si v létě zaslouží péči. Dopřejte i jí dovolenou

Foto: Oslo Skin Lab

Rozhodnutí o vašem mládí je na vás. Hydrolyzovaný kolagen The Solution vás podpoříFoto: Oslo Skin Lab

Svěžest pokožky mizí spolu s kolagenem. Doplňte jej svému tělu prostřednictvím The Solution.

Článek

„Obličej, který vám nadělila příroda, budete mít ve dvaceti. Je jenom na vás, jak budete vypadat, až vám bude padesát,“ pronesla Coco Chanel. Zatímco dříve musely ženy spoléhat zejména na drahou kosmetiku, nyní mají šanci o svou pokožku efektivně pečovat i zevnitř. Řešením je kolagenový prášek The Solution, který udržuje pleť svěží a pružnou.

Stárnutí je proces, péče o krásu také

Důvodem, proč naše pleť stárne, je fakt, že v části kůže zvané škára (dermis) ubývá kolagen. Právě ten je zodpovědný za pružnost a pevnost pokožky a s tím související zdravý a mladistvý vzhled pleti. Přirozený proces stárnutí urychluje řada faktorů – nezdravý životní styl, nevhodná kosmetika, stres, opalování či kouření. Vy však máte šanci ochabnutí pleti a vznik vrásek zpomalit, a to v jakémkoli věku. Sáhněte po vědecky ověřené jistotě, kolagenovém prášku The Solution.

Foto: Oslo Skin Lab

Být krásná a mladá je s The Solution snadné. Stačí jej přimíchat do jakéhokoli pití či jídlaFoto: Oslo Skin Lab

Není kolagen jako kolagen

Kolagen je protein, který se v těle přirozeně vyskytuje. Existuje ale více druhů, které se liší podle toho, jakou funkci v organismu plní. Zatímco jeden posiluje klouby, kosti a chrupavky, jiný reguluje trávení, podporuje kvalitu spánku nebo snižuje dopady stresu. Pro péči o pokožku je vhodný kolagen typu I, který obsahuje právě The Solution.

První výsledky už po 4 týdnech

Úbytek kolagenu si nevybírá. Navíc začíná už s blížícími se třicátinami a pak se zrychluje. Je tedy jen na vás, zda světu ukážete i navenek, jak mladé se cítíte uvnitř. S kolagenovým práškem The Solution je cesta k svěžesti snadná. Jednoduše jej jednou denně přimícháte do pití nebo jídla. První účinky ucítíte již po čtyřech týdnech. Výraznějších změn se dočkáte už po osmi týdnech. O tom, že to funguje, svědčí i řada vědeckých studií. Prokázaly, že po 8týdenním užívání se hloubka vrásek snížila v průměru o 20,1 %. Zároveň pokožka získala vyšší pružnost a pevnost, čímž The Solution snížil projevy celulitidy.

Foto: Oslo Skin Lab

Elegance je na vás, s mladistvým vzhledem vám pomůže vědecky ověřený hydrolyzovaný kolagen The SolutionFoto: Oslo Skin Lab

Berte svou krásu a svěžest vážně

Zapomeňte na jednorázové snahy. Zpravidla nefungují. Teprve pravidelná péče o zdraví a krásu přináší skutečné a udržitelné výsledky. To si uvědomuje i Oslo Skin Lab, a proto nabízí možnost členství. Je bez závazků, lze jej kdykoli zrušit! Hlavní výhodou je, že eliminujete riziko, že by vám The Solution došel a vy se připravily právě o onu nezbytnou pravidelnost a z toho vyplývající radost ze svěžesti. Zásilka vám s 30% slevou (cena 1 049 Kč oproti nečlenské 1 499 Kč) bude odeslána každé 4 týdny a vy máte 14 dní na úhradu faktury.

I vy si dovolte ukázat světu svou krásu. My vám k tomu pomůžeme. Připravili jsme pro vás 50% slevu na první nákup. Klikněte zde nebo na stránkách Oslo Skin Lab zadejte slevový kód PROZENY50.

Reklama

Načítám