Hlavní obsah

Policajt: Na rodinu nemá čas, na milenku ano!

Foto: granosalis.cz

Policista musí být vždy připravenýFoto: granosalis.cz

Reklama

Že to ani s policistou doma není kdovíjaký med, nám popsala Martina. Dáte jí za pravdu? Máte také doma muže v uniformě? Pilot nebo voják z povolání - jaký je s ním život? Ještě do pátku můžete psát na naše Téma týdne Muži v uniformě na adresu info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Článek

Ze začátku jsem byla s volbou práce mého partnera spokojená, především proto, že si finančně polepšíme. Mít doma manžela, který je spokojený sám se sebou, i po letech společného soužití v něm vidět sexy chlapa v padnoucí uniformě, bylo velice příjemné... Tolik k těm pozitivním stránkám jeho povolání policisty.

Bohužel časem se začaly projevovat i ty negativní stránky. Především nedostatek času pro rodinu, neboť správný policista musí být připravený pro své povolání především fyzicky, což v případě mého muže znamenaly nekonečné hodiny strávené v posilovně.

Najednou se z mladé spokojené paní stala utahaná ženská, která se musela o vše starat sama - o domácnost i o dítě. Přestala jsem cítit manželovu blízkost, jeho oporu. A místo něžných slůvek začaly padat výčitky. Mezi dva milující lidi vpadlo neporozumění, neboť jsme začali žít kvůli jeho práci ne spolu, ale vedle sebe.

To vše nakonec vedlo k tomu, že si našel jinou ženu, která měla pro něho v těch nejvíce kritických chvílích našeho vztahu porozumění a otevřela mu náruč. Ironií osudu je, že se jednalo o jeho kolegyni-policistku. Neříkám, že všichni muži v uniformách si neumějí najít čas na své rodiny. Můj otec byl také policista - miloval mou maminku až do konce svého života a věnoval jí i celé rodině všechen svůj volný čas.

Záleží především na tom, kdo si tu uniformu oblékne, a ne na tom, jak moc našemu milému sluší. Co do hezkého džbánu, když je dutý?

Máte partnera v uniformě? Jak se jeho povolání promítá do společného života? Rozcházíte se v názorech? Vyhovují vám jeho vlastnosti, které se s uniformou snoubí? Pojďte nám o tom napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám