Hlavní obsah

Pomoc! Numeroložka radí ukončit vztah!

Foto: shutterstock.com

Věštění z čísel věřímFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je mnoho problémů, které dokáží narušit fungující vztah. Nevěra, závislost, netolerance anebo třeba příbuzní. Kazitelem ale může být i numerologie! Zvláště tehdy, pokud v čísla celý život věříte. O tom, jak moc dokáže špatná předpověď zamíchat partnerskými vztahy, nám napsala čtenářka Pavlína.

Článek

Je mi již šestatřicet let a žiji v Praze v malém bytě pouze se svým psem, bišonkem Nelčou. Jsem vůči okolí tak trochu nedůvěřivá a než se někomu otevřu, trvá to nějaký čas. Pár dobrých přátel ale mám a pravidelně se s nimi scházím, jezdíme na výlety anebo pořádáme menší soukromé party.

Před půl rokem jsem si, po zhruba pěti letech, našla partnera. Jmenuje se Viktor a je o rok mladší než já. Dnes ho vnímám jako osudovou lásku, v mnoha věcech jsme si podobní a výborně si rozumíme. Máme dokonce v plánu vyměnit naše dva malé byty za jeden větší a začít spolu žít. Chtěli bychom to celé stihnout do letošních Vánoc a svátky oslavit už jako pár, který spolu žije. Věřím, že by nám to klapalo. Tedy, přesněji řečeno, věřila jsem tomu až donedávna.

Viktor je prý nevěrný a lže

Nyní se mi celý život otáčí doslova naruby. Na vině je moje dlouholetá vášeň – numerologie. Vždycky jsme věřila v čísla a postavení hvězd, Již od svých patnácti let se numerologii i astrologii aktivně věnuji a pokaždé, když jsem si nějakým důležitým životním rozhodnutím nebyla jistá, nechala jsem si od čísel poradit. Nejde o žádné šarlatánství, jako třeba věštění z karet a podobně. Numerologie je vědecká metoda.

Když jsem si ale nedávno udělala předpověď na téma partnerství s Viktorem, výsledek mě doslova šokoval! Vše, co je pro mě v životě důležité, budu s tímto přítelem údajně postrádat. Záleží mi na duchovní stránce společného soužití, na jistotách a pevném rodinném zázemí. Také bych si moc přála miminko. Když jsem se o těchto plánech s Viktorem bavila, nadšeně se vším souhlasil. Numerologie však tvrdí pravý opak! A navíc na Viktora prozrazuje, že neumí být věrný a často lže. Jeho silnou stránkou je pracovitost a vysoké zaujetí pro práci a kariéru. Měl by být také hodně sebevědomý, až egoistický.

Foto: shutterstock.com

Beru ho jako osudovou láskuFoto: shutterstock.com

Potvrdila to i jiná numeroložka

Přiznám se, že se mi tentokrát výsledek mých výpočtů ani trochu nelíbil. Proto jsem raději nechala vše ještě jednou přepočítat a znovu interpretovat jinou numeroložkou. Její výsledek se ale od toho, co jsem zjistila sama, nijak výrazně nelišil. „Tento partner se k vám bohužel příliš nehodí. V budoucnu potkáte někoho, kdo vám bude bližší a dodá vám více jistot než Viktor. Zatím jste zřejmě jen poblázněna láskou,“ řekla mi numeroložka.

Mám to riskovat?

Mně osobně přijde sice hezké vědět, že jednou potkám někoho lepšího, ale na druhou stranu se mi opravdu nechce několik dalších let čekat. Jak jsem již psala, těžko se s novými lidmi seznamuji a jen málokomu věřím. Nyní ale prožívám velmi těžké období. Mám Viktora opustit a držet se toho, čemu jsem věřila celý život? Anebo si mám nyní užívat svoji zamilovanost a rozkvétající vztah, založit rodinu a držet se všech plánů, které s Viktorem mám? A počítat s tím, že pokud partner bude nevěrný, tak prostě budu, třeba za několik let, hledat nového mužského.

Jak byste se v dané situaci zachovala vy? Pokud vás napadne nějaké rozumné řešení, neváhejte a napište je sem do diskuse pod článek anebo na mail info@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám