Hlavní obsah

Porozchodové pomsty. Jak jsou sladké!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Muži si někdy pomstu zasloužíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naštval vás? Ublížil vám? Máte ho plné zuby? Pomstěte se a připravte mu perné chvilky jako odvážné slečny z našich příběhů. Inspiraci naleznete pouze u nás!

Článek

Marilyn Monroe kdysi řekla: „Muž je jako koberec. Položte jej dobře napoprvé a můžete po něm chodit celý život." No jo, člověk by si přál, aby idea lásky trvala až navěky, ale většinou to v reálném světě tak nechodí. A ne zřídka se po rozchodu vyskytují případy, že by si ex-protějšek zasloužil nějakou tu pomstičku.

Ptali jsme se dam, jak se vypořádat s bývalým přítelem, když vás něčím namíchne. Bylo to těžké, neb vysoké procento dotázaných pokrčilo rameny se slovy, že absolutně neví, co má odpovědět. (A pak že jsou ženy intrikánská stvoření!) Ale přece jen jsme něco ulovili, takže zveřejňujeme nejzajímavější příběhy ze života. Heslo: Pomsta je sladká!

Svedla jsem mu sourozence

„S Milanem jsem se rozešla proto, jelikož mě podvedl se svojí kolegyní z práce. Holt se takové věci stávají, říkala jsem si, a život musí jít dál," vypráví dvaatřicetiletá kosmetička Radka. „On místo aby zpytoval svědomí, začal všude vykládat, jak jsem ho dusila a sledovala. Vrchol všeho byl, když za mnou přišla kamarádka, že se doslechla o mých lesbických sklonech. Prý touto historkou Milan baví kolegy z práce, ve které shodou okolností ona také pracuje. Když mi v mém e-mailu začala přibývat pošta s erotickými videy a perverzními komentáři, rozhodla jsem se pro vyrovnání skóre. Radka se začíná usmívat a vzápětí vítězně dodává: „Vyspala jsem se s jeho mladším bratrem, který mu to samozřejmě při první příležitosti zatepla donesl. A jestli se ptáte, co se dělo potom, tak to snad ani nejde popsat. Milan byl horší než ničivé tornádo," popisuje s jiskrou v oku navenek nevinně působící kosmetička. „Hrozně zuřil!"

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vystavte jeho odvážné fotky na gay stránkáchFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Zavolej mi do klubu!

„Pavel si nezasloužil nic jiného než neustále vyzvánějící mobil. Při našem rozchodu mi sprostě ukradl pět tisíc, které jsem měla schované v nočním stolku," smutně se svěřuje čtyřiadvacetiletá účetní Pavla. Tak jsem všude po internetu nastražila inzeráty, že poskytuje sexuální služby párům i homosexuálům a připojila tam fotku z naší společné dovolené, na které má kolem pasu pouze ručník. Co vím, tak po dvou měsících kupoval nové číslo, ale určitě mu dalo zabrat informování všech svých klientů o změně kontaktu," svěřuje se Pavla. „Když už si miláček myslel, že má pokoj, zjistila jsem si nové číslo a připravila druhé kolo - teď zase prodával velmi levně dům i svoje auto. Značka: Spěchá, stěhuji se do ciziny. Asi měl perné chvíle," směje se na celé kolo Pavla.

Pomoc, on mě bije!?

Osmatřicetiletá realitní makléřka Alexandra se pomstila bezpráví následujícím způsobem: „Modrými stíny jsem si namalovala monokl tak, aby byl vidět pod tmavými brýlemi, zavázala si ruku a šla požádat jeho sousedy o sůl. Se stejnou výzbrojí jsem ho sháněla v práci, abych mu předala zbytek věcí. Zařídila jsem mu náramnou pověst na všech frontách, které se dlouho nemohl zbavit," potutelně vypráví o své příhodě Alexandra. „Ještě teď vidím, jak se tvářil jeho šéf, když mě viděl v tak pohrouženém stavu," vzpomíná Alexandra na vítězství.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Půjčte si jeho klíčky od autaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

A čím dál lze ex-příteli znepříjemnit život?

  • „Vypůjčete" si jeho techničák od auta, platební kartu či občanku. Minimálně ho pouze otrávíte tím, že bude muset chodit po úřadech a dožadovat se opětovných vystavení svých dokladů. Až si to všechno vyběhá, s úsměvem mu přijďte „ztracené" doklady vrátit. Ještě lépe: Když znáte PIN k jeho kreditce, zaplaťte si z ní dovolenou na Bahamách.
  • Jeho oblíbená archivní vína nahraďte krabicovým patokem z hypermarketu, značkové košile a elektroniku nabídněte do bazaru nebo zastavárny, klíčky od auta hoďte do kanálu, přelomte mu kontaktní čočky a do šamponu přikapejte vteřinové lepidlo.
  • Ledovým hlasem mu oznamte, že jste se s kýmsi vyspala na diskotéce. Ale co hůř: Nakazila jste se pohlavní chorobou, takže mu v dobrém doporučte, aby sám, a to co nejdříve (!), podstoupil vyšetření.
  • Sveďte jeho sourozence, kamaráda, otce nebo šéfa. Zvlášť nadřízený je bonus - mohl by zařídit jeho vyhazov z práce.
  • Rozhlaste, že je váš bývalý dealer marihuany, a pokud bude mít někdo zájem o její koupi, odkažte ho na adresu jeho souseda. Až takhle přijde desátý kupec, soused patrně nebude mít pochopení pro takové srandičky...
  • Pokud je vážený podnikatel, nebo jen trochu vidíte do jeho podnikatelských aktivit, zahrajte si šachy s jeho klienty: pomluvte ho u nich, přetáhněte je, založte konkurenční firmu... (To bude snášet hodně těžce.)
  • Udělejte z něj mediální hvězdu: příběhem o tom, jak se živí sňatkovými podvody, zahlťte všechny dámské časopisy. Fotka pro autentičnost je podmínkou! (Kariéra notorického svůdníka mu prostě bude taky slušet.)
  • Vystavte jeho fotky ve slipech na internetových gay stránkách a připojte kontakt - zbytek zařídí jiní.
  • A hlavně: Nenechte mu nic zadarmo!

Co jste kdy vy provedla svému ex-příteli nejhoršího? Naštval vás někdy tak, že jste na pomstu pomýšlela? A jak si představujete ideální znepříjemnění jeho života? Napište nám na info@prozeny.cz a podělte se s ostatními o zkušenosti, které sám život přináší!

Reklama

Související témata:

Načítám