Hlavní obsah

Postelovou bohyní snadno a rychle!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Staňte se smyslnou královnouFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poznejte triky, díky kterým se naučíte ovládat smysly svého milence! Povzneste vaše milování do nečekaných výšin, ohromte ho božskými polohami a pošlete do sexuálního nebe!

Článek

No není to krásné, když žena využije situace a se vší chutí muži ukáže, co s ní provádí touha? Hluboce a vášnivě se zadívá partnerovi do očí, olízne si rty a... přebere sexuální iniciativu, zatímco její milenec se začne oddávat duševnímu souznění a slastné erotické chvíli. V tu chvíli je žena v pozici bohyně, která svou mocí okouzluje a připravuje o rozum mužské pokolení. Chcete jí být také? Osvojte si andělsky hříšné pozice!

Smyslná královna

Posaďte muže na židli, která nemá opěrky rukou. Otočte se k němu zády, rozkročte nohy tak, aby z vnější strany sevřely ty jeho, a začněte se sklánět k jeho penisu. Teď máte na výběr. Můžete nad penisem kroužit zadečkem, dráždit svůj klín a milencova varlata, nebo se prohnout v zádech, svoje ruce spojit za jeho krkem, aby měl přístup k vašim bradavkám. Taky se můžete hned nabodnout na vztyčené kopí a pojezdit si nahoru a dolů stylem, že ruce položené na pánových kolenou stabilizují vaši rovnováhu. On může svoje ruce k dílu přiložit také, když vás jimi bude podpírat za zadeček.

Kouzelné devatero

Jedná se o pronikání, kterým si muži podrobují své milé, ale jelikož dnes velíte vy, otočíme role! Při jízdě na koníčka ho ohromte zcela novým rytmem - žádné pouhé nahoru a dolů, nýbrž tři krátké (rychlé) přírazy, jeden hluboký. Následně nato pět krátkých a jeden hluboký příraz, dále sedm krátkých přírazů s jedním hlubokým a ve finále devět rychlých a jedno smyslné, toužebné a hluboké zaboření. Pak pokračujte v rytmu: devět krátkých přírazů, jeden hluboký.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Zpestřete si noc novými polohamiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Studnice tajemství

Partnera posaďte na oblý polštář a požádejte ho, aby si chodidla přitáhl k hýždím a rukama se opřel o zem. Vy se čelem k němu rozkročte, proveďte záklon a taktéž se opřete o ruce. Zvedejte boky nahoru a dolů, pohupujte se vpřed a vzad, užívejte si nasedání na partnerův penis a stimulaci bodu G - ve vlastní režii, jak jinak?! Muž zase bude mít přenádherný výhled nejen do vašeho rozpáleného klína...

Kolébka života

Nasedněte na milence trochu jinak! On: V pozici ležmo, přitáhnutá kolena k hrudníku. Vy: V podřepu přisedáte do vzniklé „kolébky" jako na trůn. Když vás svými lýtky obejme a vaše ruce spočinou na jeho hrudi, můžete se v pohodlí vrnět nahoru a dolů a zkoumat kouzlo neobvyklého úhlu.

Takže, přivítejte ho s rafinovaností bohyň a odstartujte sexuální explozi ve vaší ložnici. Vaše zvláštní efekty si dozajista vyslouží erotického Oscara!

Reklama

Související témata:

Načítám