Hlavní obsah

Potřebujete nové brýle? Toto jsou nejžhavější trendy sezony

Foto: eyerim.cz

Foto: eyerim.cz

Představujeme vám nejžhavejší trendy ze světa oční optiky, které si můžete vyzkoušet online, aniž byste museli opustit teplo svého domova.

Článek

Rok 2020 je v plném proudu, proto vám představujeme nejžhavější trendy letošního roku v oblasti brýlí. Připravte se na stále oblíbené modely, nadrozměrné obroučky a mnoho dalšího. Bez ohledu na styl si každý může najít model, který mu bude nejlépe vyhovovat – a díky virtuální realitě tak není problém vyzkoušet si hned teď, zdarma a přímo u vás doma tisícovky různých modelů brýlí. Stačí jenom selfie kamera nebo webkamera na vašem notebooku.

Nadčasový Aviator

Brýle Aviator nikdy nevyjdou z módy. Ani letošní rok není výjimkou. Ulice jsou zaplaveny klasickými modely slunečních brýlí, jako je třeba Carrera nebo polarizovaný Polaroid. Pokud chcete zůstat na úrovni, určitě si pořiďte Ray Ban Aviator.

Foto: eyerim.cz

S brýlemi Ray Ban Aviator rozhodně zůstanete na úrovniFoto: eyerim.cz

Tlusté a graficky zpracované obroučky

Objevte brýle, které každého zaujmou. Žluté shades by Arnette ve spolupráci s Post Malone jsou úžasné. Nebo se zamilujte do těchto extravagantních černých slunečních brýlí Dior.

Foto: eyerim.cz

Do extravagantních brýlí Dior se prostě zamilujeteFoto: eyerim.cz

Čočky v barvě bonbonu

Rozjasněte své dny paletou zářivých barev, například tyto sladké sluneční brýle Polaroid si nesmíte nechat ujít. Pro ty, kteří milují zvláštní obroučky, jsou skvělou volbou Ray Ban Hexagonal. Nesmíme zapomenout zmínit minimalistické sluneční brýle Komono s fialovými čočkami.

Foto: eyerim.cz

S barevnými brýlemi Ray Ban zazáříte za každého počasíFoto: eyerim.cz

Babičkovské brýle

A konečně jsou zpět nadrozměrné brýle, jako třeba tyto Ray Ban Square z aktuální kolekce jaro/léto 2020! Vsaďte na model, který by mohla nosit už vaše babička a oddejte se kouzlu retra – zkuste třeba tyto sofistikované sluneční brýle Dolce & Gabbana. Nebo vyzkoušejte nadrozměrné a jednoduché dioptrické brýle MaxMara.

Foto: eyerim.cz

Stylové brýle MaxMara jsou určeny pro všechny věkové kategorieFoto: eyerim.cz

Vyzkoušejte brýle přes webcameru

Brýle si můžete na internetu i vyzkoušet. „Vyberete si brýle, které se vám líbí a přes kameru telefonu nebo počítače vám virtuální realita ukáže obraz obličeje s brýlemi. Uvidíte se jako v zrcadle,“ říká Martin Zahuranec z eshopu s brýlemi eyerim.cz.

Foto: eyerim.cz

Brýle si můžete vyzkoušet i online v pohodlí domovaFoto: eyerim.cz

Online nakoupíte i dioptrické brýle. Ceny dioptrických brýlí se na internetu pohybují již od 1 299 Kč. Například pro eyerim vyrábějí vlastní kolekci stejní výrobci jako pro známé velké značky, ale tyto brýle prodávají se za zlomek ceny. „Všechny čočky standardně dodáváme s ochranou proti poškrábání a šmouhám, antireflexní, s UV filtrem, odolné proti vodě a prachu. Dalo by se říci, že to nejlepší, co při brýlích existuje, nabízíme jako standard a výrazně levněji,” uvádí Martin Zahuranec.

Pokud chcete vyzkoušet nákup brýlí přes internet, eyerim vám jej chce ulehčit. Při objednávce zadejte slevový kód PROZENY15 a ušetřete 15%.

Foto: eyerim.cz

Při objednávce zadejte slevový kód PROZENY15 a ušetřete 15 %Foto: eyerim.cz

Reklama

Načítám