Hlavní obsah

Povlečení a prostěradla na léto

Foto: Violet Moon

rodinnebaleni.czFoto: Violet Moon

Lůžkoviny ovlivňují kvalitu spánku. Jaké se hodí pro letní období? O tom si povíme na následujících řádcích.

Článek

Horké noci nejsou nic příjemného. Neustálé převalování ze strany na stranu, nechtěné pocení a nepříliš kvalitní spánek nás dokážou pěkně potrápit. Ideálním řešením pro tyto případy je klimatizace. Pokud si ji ale nemůžete dovolit, pořiďte si alespoň lůžkoviny, ve kterých se budete cítit pohodlně i při vysokých teplotách. A které to jsou?

Foto: Violet Moon

Saténové povlečení PRUHY – vínováFoto: Violet Moon

Saténové povlečení příjemně ochladí

Bavlněný satén je všeobecně známý tím, že je příjemný na tělo a nepatrně chladí. Na letní noci je úplně ideální, protože se skvěle přizpůsobí teplotě lidského těla a navíc dobře absorbuje tekutiny! Pokud pro letní období zvolíte saténové povlečení, nebudete litovat.

Foto: Violet Moon

Bavlněné povlečení na dvě lůžka TAMARA 1Foto: Violet Moon

Bavlna a její nekonečné využití

Bavlněné povlečení a povlaky na polštáře má doma každý z nás. Známý materiál je oblíbený pro své vynikající termoregulační vlastnosti, savost a hebký povrch, proto je vhodný i pro tropické noci.

Jersey prostěradla

U bavlněných výrobků ještě chvíli zůstaneme, tentokrát však zamíříme do sekce prostěradel. Ačkoliv jich v nabídkách obchodů najdete nepřeberné množství, pro letní měsíce zvolte jersey prostěradla. Důvod je jednoduchý. I tento typ lůžkovin se vyrábí ze 100% bavlny, a tak jsou výše zmiňované klady přímo zaručeny!

Foto: Violet Moon

Jersey prostěradlo dvoulůžko – světle šedáFoto: Violet Moon

Nakupujte ve specializovaných obchodech

Chcete-li, aby vám ložní prádlo dlouho vydrželo, nakupujte u odborných prodejců. Jedním z nich je internetový obchod RodinneBaleni.cz, kde najdete opravdu širokou nabídku bytového textilu za velmi výhodné ceny. Vřele doporučujeme!

Reklama

Načítám