Hlavní obsah

Poznejte kouzlo masážních a afrodiziakálních svíček!

Foto: IntimniNakupy.cz

Máte rádi svíčky a masáže? Afrodiziakální masážní svíčka Magnetifico Enjoy it! kombinuje obojíFoto: IntimniNakupy.cz

Chcete vnést do vašeho vztahu něco nového? Vyzkoušejte stále populárnější masážní svíčky spojující romantiku s uvolňující a zároveň intimní atmosférou.

Článek

Dopřejte partnerovi chvíle oddechu po náročném dni nebo ji využijte jako výjimečnou předehru pro intimní chvíle.

Co je masážní svíčka?

Masážní svíčka slouží k masáži celého těla. Obsahuje speciální směs tvořenou bambuckým máslem, kokosovým olejem, včelím voskem, antioxidanty a dalšími složkami, které se po zapálení svíčky během pár minut rozpustí na masážní emulzi, kterou pak nalijete na partnerovo tělo a můžete mu dopřát nezapomenutelnou masáž. Prémiové složení afrodiziakální masážní svíčky Magnetifico Enjoy it! zároveň hydratuje, vyživuje a regeneruje pokožku, díky čemuž zůstává hebká na dotek a smyslná vůně umocní váš prožitek ze společně strávených chvil.

Svíčky můžete zakoupit na www.IntimniNakupy.cz.

Foto: Fotky-foto.cz

Masáž pomocí masážní svíčky vám zajistí chvíle romantiky, relaxace i vzrušeníFoto: Fotky-foto.cz

S masážní svíčkou zvládne masáž každý

Pusťte si např. romantickou hudbu, udělejte přítmí a zapalte masážní svíčku. Nechte ji hořet pár minut, než se rozpustí část hmoty, která díky speciálnímu složení není nikdy tak horká, aby vás mohla popálit. Svíčku zhasněte a nalijte vzniklou směs kamkoli na partnerovo tělo a začněte smyslnou masáž. Mezitím můžete svíčku opět zapálit, ať se rozpustí další část hmoty.

Svíčky můžete zakoupit na www.IntimniNakupy.cz.

Foto: IntimniNakupy.cz

Prémiová masážní svíčka Magnetifico Enjoy it! je vyráběná v České republiceFoto: IntimniNakupy.cz

A proč masážní svíčky Magnetifico Enjoy it?

Díky bambuckému máslu, kokosovému a mandlovému oleji, kvalitnímu včelímu vosku, vitaminu E nebo chmelu jsou prospěšné pro výživu a regeneraci pokožky. Zároveň jsou také obohaceny o afrodiziakální aroma, které zintenzivní váš milostný prožitek. Obsahují inteligentní knot, který dokáže rovnoměrně rozehřát směs po celém obvodu skleničky. Díky své ideální konzistenci vystačí na masáž jen trocha směsi a svíčka vám tak vydrží na 4–8 masáží.

Svíčky můžete zakoupit na www.IntimniNakupy.cz.

Foto: IntimniNakupy.cz

Díky afrodiziakálnímu aroma se umocní váš milostný zážitekFoto: IntimniNakupy.cz

Vyzkoušejte také afrodiziakální svíčky

Ještě váháte, co komu nadělit pod stromeček? Kromě masážních svíček můžete vyzkoušet také afrodiziakální svíčky Magnetifico – power of pheromones. Potěší jistě kohokoliv, protože nejlepším dárkem jsou přece společně strávené intimní chvíle. A jako vánoční dárek vám nyní přinášíme 10% slevu při zadání slevového kódu: PROMO10 v nákupním košíku na stránkách www.IntimniNakupy.cz.

Foto: IntimniNakupy.cz

Afrodiziakální svíčky Magnetifico vytvoří jedinečnou a svůdnou atmosféru při romantické večeři nebo předehřeFoto: IntimniNakupy.cz

Mohlo by vás také zajímat

Svůdné prádlo, korzety, podvazky… hledáte ideální dárek na Vánoce? Potěšte sebe i partnera a vyberte si z široké nabídky svůdného prádla.

Trápí vás slabá sexuální výdrž? Vyzkoušejte prověřené produkty pro zlepšení sexuální výdrže a výkonu.

Čeká vás rande nebo pracovní pohovor? Vyzkoušejte feromonové produkty a zajistěte si úspěch!

Reklama

Načítám