Hlavní obsah

Pozor na bolavá záda! Může to být i onemocnění

Foto: Klinika impedanční terapie

Snížená nebo vyklenutá ploténka umí zkomplikovat jinak běžné aktivityFoto: Klinika impedanční terapie

S bolestí zad se během života setká téměř každý. Omezuje pohyb, narušuje spánek nebo limituje každodenní aktivity. Proto je důležité odhalit příčinu obtíží. Většinou za ně může poškozená meziobratlová ploténka. Impedanční terapie ji bezbolestně zregeneruje a tím eliminuje zdroj bolesti.

Článek

Snížená nebo vyklenutá ploténka umí zkomplikovat jinak běžné aktivity. Je to vážná diagnóza, která se díky svému charakteru ve většině případů zhoršuje. Lidé postupně trpí lokální bolestí krku či zad, která vystřeluje i do jednotlivých končetin. V nich mohou mít pocit mravenčení nebo brnění. Poškozená ploténka totiž dráždí, utlačuje, až poškozuje přítomný nerv a zatěžuje organismus.

Degenerace ploténky bývá nenápadný proces, který však může náhle překvapit. Příkladem je velmi intenzivní paralyzující bolest bederních zad neboli ústřel. Při ignorování varovných příznaků hrozí vážné problémy s pohybem, což má spolu s bolestmi mimořádně nepříznivý vliv na kvalitu života. Postižení hůř usínají, jejich odpočinek není dostatečný a vstávají unavení, omezují oblíbené aktivity a uvědomují si pohybové limity.

Foto: Klinika impedanční terapie

V Klinice impedanční terapie se specializujeme na léčbu poškozených ploténekFoto: Klinika impedanční terapie

Nenechte situaci zajít tak daleko!

Dosavadní postupy pomáhají pouze částečně, protože poškození plotének se s různou intenzitou a v různém čase zhoršuje. Mohou přinést chvilkovou úlevu od bolesti, ale neřeší její příčinu. Ploténka totiž nadále mění svůj tvar k horšímu, ztrácí elasticitu a přestává v páteři plnit svou přirozenou funkci. Jsou proto lidé, kteří si navzdory maximální snaze a odpovědnému přístupu nedokážou pomoci i několik let.

Foto: Klinika impedanční terapie

Zdravá ploténka nezpůsobuje dráždění nebo útlak nervů, napětí svalů a bolestiFoto: Klinika impedanční terapie

Nový život bez bolesti? Řešením je impedanční terapie

V Klinice impedanční terapie se specializujeme na léčbu poškozených plotének. Vědecky i klinicky ověřenou impedanční terapií ploténky regenerujeme. Díky tomu jsou vyšší, elastičtější a mají větší objem. Mají přirozenější tvar bez vyklenutí, hernií a perforací. Bez chirurgického, miniinvazivního nebo endoskopického zákroku, hospitalizace, škodlivého záření či nežádoucích vlivů. Důkazem jsou srovnávací vyšetření ploténky magnetickou rezonancí před terapií a po ní, které prokážou pozitivní kvalitativní a kvantitativní změnu. A samozřejmě spokojení pacienti. Zdravá ploténka jim již nezpůsobuje dráždění ani útlak nervů, napětí svalů a bolesti. Více najdete na impedancniterapie.cz.

Úvodní konzultace zdarma

Přivítáme vás ve zdravotnickém zařízení s technologicky nejmodernějším vybavením. Každý je pro nás jedinečný a proto je léčba maximálně parametrizována. Vysoce individuální přístup profesionálního týmu pocítíte od prvního kontaktu během bezplatné úvodní konzultace. Při termínech bez čekání se přizpůsobíme vašemu zdravotnímu stavu a času.

Naší největší odměnou je vyléčený pacient bez bolestí. Víme však již nyní, že zdravá páteř znamená také klidný spánek, vitalitu a elán plnohodnotně prožít každý den s úsměvem. A to stojí za to!

Reklama

Načítám