Hlavní obsah

Okouzlete v podzimní módě!

Reklama

Léto končí a je tu podzim! Jaký letos bude? Předpovědět počasí nedokážeme, zato ale víme, jaké trendy ovládnou svět módy. Doplňte svůj šatník těmi správnými kousky z nové kolekce značky Cellbes!

Článek

Zapomeňte na šeď, pošmourno a nudné modely. Letošní podzim bude jízda. Bude se nosit romantická krajka i kůže, výrazné vzory, ale i správně zkombinované nadčasové kousky oblečení. Tohle jsou tipy, jak obnovit váš podzimní šatník.

Krajka pro romantické duše

Hitem letošního podzimu budou krajky, a to ideálně v kombinaci s barvami podzimní přírody, jako jsou vínová, švestková, bílá a samozřejmě krémová.

Nezbytným kouskem je tak krajkový top. Vypadá dobře k džínům, ovšem když ho chytře doplníte vhodnými šperky, je to dokonalý kousek na romantickou večeři či večírek. Odvážnější dámy by pak měly určitě zkusit krajkové šaty. Nebojte se a doplňte je silnými punčochami, ten kontrast funguje úžasně.

Krajka bude rozhodně trefou do černého. Službu vám udělá slušivý top, ale třeba i zajímavě řešené šaty

Trochu rocku

Na krajku vás prostě neužije? Nevadí! Možná vám víc sedne rockový styl. Jeho základem je kůže či imitace kůže. Stačí třeba jedna černá kožená sukně či kalhoty, s klidem se do černé můžete zahalit od hlavy až k patě. Váš outfit oživí ozdobné zipy, cvočky a nýty.

Černá barva je základem rockového stylu. Oživte ji ozdobnými zipy či doplňky v barvách podzimní přírody

Výrazné vzory

Že je podzim, neznamená, že je nutné schovat na dno skříně cokoli, co byť vzdáleně připomíná rozkvetlou louku. Naopak! Šaty, tuniky i topy s výraznými květinovými, paisley či etno vzory by ve vašem šatníku neměly chybět. Trochu opatrné buďte jen v případě, že máte pár kil na víc. Boubelky by jimi měly mírně šetřit.

Že květinové či etno vzory patří k létu? Omyl! Budou i hitem podzimu

Klasika nikdy nezklame

Na své si ale přijdou i milovnice elegance a jednoduchosti. Chybu totiž neuděláte ani s naprosto klasickými kousky oblečení, jako jsou černé pouzdrové sukně, saka či rovné kalhoty. Jejich výhodou je nejen nadčasovost, ale i to, že sluší všem typům postav a dají se úžasně kombinovat. Stačí, když je doplníte jedním výrazným kouskem, třeba sytě růžovou blůzou, zajímavou kabelkou nebo třeba koženou bundičkou.

Klasické kousky by ve vaší skříni chybět neměly. Ozvláštnit je můžete například výrazně barevným topem

Další podzimní módní tipy najdete na Cellbes.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám