Hlavní obsah

Pračka Samsung QuickDrive zvítězila v testu časopisu dTest

Foto: Samsung

Pračka Samsung QuickDrive zvítězila v testu časopisu dTestFoto: Samsung

Ve většině domácností jsou jedněmi z nejvytíženějších spotřebičů pračky a sušičky, obzvlášť pokud má rodina více dětí. Při jejich výběru se proto vyplatí dbát na vysokou kvalitu a spolehlivost, v ideálním případě i na úsporu času a energií.

Článek

Časopis dTest ve svém zářijovém čísle podrobil redakčnímu a laboratornímu testování pračky a sušičky. Do kategorie praček byl zařazen i model Samsung QuickDrive WW90M649OPM/ZE, který obstál v konkurenci 17 dalších modelů. V celkovém procentuálním hodnocení dosáhl 71 % (dobře) a získal značku kvality Vítěz testu.

Ve stejné kategorii se umístili i další zástupci značky Samsung, konkrétně modely QuickDrive WW80M644OPW/ZE s hodnocením 68 % (dobře), Samsung QuickDrive WW90M740NOA/ZE taktéž s hodnocením 68 % (dobře) a Samsung AddWash WW80K6414QW/LE s 67 % (dobře).

V testu sušiček ve stejném čísle dTestu pak podle redakce a nezávislých odborníků zabodovala i sušička Samsung DV90N62632W/ZE, která v konkurenci třinácti dalších sušiček získala celkové procentuální hodnocení 71 % (dobře).

Foto: Samsung

Vítěz testuFoto: Samsung

Zkrácená doba praní o polovinu

Řada praček QuickDrive, kterou Samsung představil na berlínském veletrhu IFA 2017 a na český trh ji uvedl letos v dubnu, je vybavená inovativními technologiemi – dokáže prát rychleji a plnohodnotně, umí prát úsporněji a šetrněji, vysoce účinně i při nízkých teplotách. A to díky technologii Q-Drum, kdy se kromě hlavního velkého bubnu o prádlo stará také nezávisle rotující deska na zadní straně. S prádlem si buben Q-Drum „pohrává“ ve dvou směrech současně, čímž vzniká revoluční prací účinek – prací síly rychle, důkladně a šetrně odstraní nečistoty. Technologie Q-Drum je zodpovědná i za to, že buben prádlem otáčí nejen jako běžné pračky nahoru a dolů, ale také dopředu a dozadu, čímž je prací cyklus intenzivní a úplný. Navíc oproti běžným pračkám zůstává zbytková vlhkost prádla až o 20 % nižší.

Reklama

Načítám