Hlavní obsah

Praktický dárek pro vaše nejbližší? Darujte jim povlečení!

Foto: Violet Moon

Povlečení mikroplyš SABINA – lilaFoto: Violet Moon

Už máte všechny dárky na Vánoce? Pokud ne, obdarujte své nejbližší povlečením. Jak vybrat to správné, se dozvíte v tomto článku.

Článek

Nevíte, co vybrat svým nejbližším pod stromeček? Obdarujte je praktickým dárkem v podobě povlečení. To se totiž hodí vždycky! Stačí vybrat jen správný materiál a velikost. Vybrané lůžkoviny by samozřejmě měly co nejvíce lahodit vkusu obdarovávaného. Přinejmenším můžete vycházet z obecných faktů. Ženám se budou líbit romantické a barvité motivy, muži si spíše potrpí na proužkovanou klasiku či decentní vzory, a dětem vykouzlí úsměv na tváři jejich pohádkový hrdina.

Foto: Violet Moon

Povlečení mikroplyš Vánoce – šedáFoto: Violet Moon

Nádherné 3D motivy

Už je to tak, s pojmem 3D se dnes setkáte i v oblasti ložního prádla. Popularita 3D povlečení roste právě díky dechberoucím obrazům, které opticky vystupují z látky. Design ložnice tak dostane zcela jiný rozměr, a navíc obchody nabízí velké množství motivů. K favoritům patří světové metropole, příroda, zvířata a vesmír. Vybírat v tomto případě můžete i ze dvou materiálů, povlečení 3D se vyrábí jak v klasické bavlněné verzi, tak i v syntetickém provedení v podobě mikrosaténu, který hebký a příjemně hřejivý.

Heboučký mikroplyš

U hřejivého povlečení ještě chvíli zůstaneme, teď v zimě se opravdu hodí, a jako vánoční dárek se bude líbit zejména zimomřivcům. Povrch tohoto materiálu se opravdu podobá kožíškům plyšových hraček, a proto je velmi příjemný na dotek. Mikropyšové povlečení kromě své hřejivosti nabízí také snadnou údržbu, protože rychle schne a nemusí se žehlit. Takovým dárkem rozhodně nic nezkazíte.

Foto: Violet Moon

3D povlečení Kočka 2Foto: Violet Moon

Prostěradlo jako vánoční dárek? Proč ne!

Ačkoli jsou prostěradla vnímána především jako doplněk k povlečení, jejich funkce je velmi důležitá. Chrání matraci před opotřebením a také mají velký vliv na to, jak se v posteli cítíte. K tomu, abyste je mohli darovat svým blízkým, bude nutné znát rozměr jejich postele. Dnes není problém sehnat jakoukoli velikost i barvu i na atypické rozměry lůžek. Z materiálů můžete zvolit hladká jersey prostěradla nebo hřejivá froté. Oba materiály jsou odolné, savé a odolné vůči opotřebení.

Kde pořídit vánoční dárky?

Pokud vás tento článek inspiroval k nákupu vánočních dárků, určitě přemýšlíte nad tím, kde je pořídit. Chcete-li se vyhnout frontám a čekáním v kamenných obchodech, nakupte si online v internetovém obchodě Rodinnebaleni.cz. Jedná se o profesionálního prodejce bytového textilu, který působí na českém trhu již čtvrtým rokem. K dispozici vám bude i odborný personál, na který se s důvěrou obraťte, pokud si nebudete vědět s výběrem rady. Nakupovat u odborníků se vyplácí.

Reklama

Načítám