Hlavní obsah

Přehlídka kostýmů. Na sex!

Foto: Thinkstock

Zdravotní sestřičky patří k nejoblíbenějším kostýmůmFoto: Thinkstock

Reklama

Nuda! To je nejhorší „nepřítel“, který se může zabydlet v naší posteli. A proto jsou tu erotické kostýmy! Ale pozor, žádné okoukané odvážné školačky či stydlivé pokojské! My vám představujeme nejšílenější a nejodvážnější erotické oblečky ze všech oblastí sexu a chtíče!

Článek

Někdo sní o sexu s rozvernou studentkou v krátké sukýnce, s podkolenkami a především dvěma rozpustilými culíky. Jiný by ve své posteli zase rád uvítal zdravotní sestřičku v sexy upnuté uniformě, která by jeho zdravotní stav prozkoumala do největších detailů. A co teprve sex se stydlivou pokojskou, která přišla původně jen ustlat postel?

Ale ruku na srdce, nezavání už tyto „okoukané“ erotické kostýmy také nudou? Pro odvážné dámy, které se sexy převleků nebojí a mají odvahu na něco skutečně extra, tu proto máme pár tipů…

1. Slušná jeptiška

Sní váš partner o stydlivé a slušné dívce? Zlobivé holky mu nic neříkají? Tak v tom případě je pro vás erotický kostým jeptišky ideální. A nebojte se, do kostela pro něj chodit nemusíte, opravdu je prodávají v sexshopech. Vybrat si můžete klasický, ale i o něco odvážnější model. Pokud je váš partner opravdu velký hříšník, zkuste převlek přísné latexové služebnice boží, jehož součástí je i bičík na neposlušné hochy.

Foto: Sexshop.cz, Incitari, Rubies

Strohý šat jeptišky paradoxně vzbuzuje touhuFoto: Sexshop.cz, Incitari, Rubies

2. Roztomilá elfka

Chcete si ještě připomenout atmosféru Vánoc? Ale rozhodně už nechcete být za sexy slečnu Santovou v krátkých červených šatečkách či jen v podprsence s neodmyslitelným bílým „chmýřím“ všude okolo? Tak zkuste tenhle model roztomilé elfky! Oblečte na sebe zelené kraťásky, krátké tričko a hlavně nezapomeňte na zelenou elfí čapku. Uvidíte, třeba váš partner ocení váš smysl pro humor a odmění „svou elfku“ super sexem.

3. Dortíček k nakousnutí

Říká se, že láska prochází žaludkem. Tak svému milovanému naservírujte něco opravdu exkluzivního! Co takhle proměnit samu sebe ve sladký dortíček? Stačí k tomu tyto sexy hnědé (pardon, čokoládové) šatičky a především klobouček s jahůdkou. Ale jestli je váš partner spíš na maso, tak je nám líto. Sexy kostým šťavnatého steaku jsme nikde neobjevili…

4. Batmanka s nadpřirozenými schopnostmi

Zdá se, že emancipace dorazila i do světa erotických kostýmů. No a co, že Batman byl chlap! V tomhle sexy netopýřím oblečku ho jistě trumfnete. Ale doporučujeme, abyste své nadpřirozené schopnosti využila spíš než pro záchranu světa na pořádnou postelovou jízdu.

5. Sladký valentýnský andílek

Tohle je super kousek pro nenapravitelné romantiky. A svátek zamilovaných se blíží, takže se třeba bude brzy hodit. Jakmile se v tomto kostýmu před svým milencem zjevíte, už nemusíte nic říkat. V těchto růžových šatičkách se srdíčky, kam se jen podíváte, budete chodícím vyznáním lásky. A kdyby se vám zdálo, že to přece jen nefunguje, neváhejte použít Amorův šíp, který je součástí kostýmu…

6. Síťovaný vak

Dáváte s přítelem přednost poněkud drsnějšímu sexu? Milujete pružné materiály, punčocháče a síťované oblečení? V tom případě je síťovaný vak to pravé pro vás. S pomocí vaku se můžete stát „uvězněnou obětí" zcela závislou na tom, co se s vámi váš protějšek rozhodne dělat. Vak má otvory nahoře i dole a je vhodný i pro párové použití.

7. Catsuit

Takzvané catsuity jsou ideální pro ty, co milují krajky, sexy prádélko a mají oblibu v mírném sado maso. Toto oblečení nosí totiž jen „zlobivé holky", které musí muži o sex nejdřív pěkně poprosit. Sehnat se dají různé varianty, od těch vyloženě krajkových až po různé „potrhané" modely, které naznačují, že sex s dámou, která tohle nosí, je vážně pořádná jízda.

8. Celotělová elastická kombinéza

Co je vážně jen pro odvážné? Kombinéza, která pokrývá každý kousek těla včetně obličeje a je vyrobena z dokonale elastického strečového pololesklého materiálu. Je ideální pro jakékoli fetiš hrátky, ale především umožňuje naprostou anonymizaci osoby. S touto kombinézou může váš partner zažít vzrušující sex s „paní neznámou".

9. Bachařky a vězenkyně

Nepřijde vám vězení příliš sexy? Omyl! Pokud se změníte v bachařku, která má své vězně pod dohledem a dokáže je řádně zkrotit, může to být velmi erotické. A nebo naopak! Třeba by váš partner rád zkusil uhlídat proklatě sexy vězenkyni. Zvládne to?

Foto: Costumestore

Zahrát si můžete i na bachařku a vězenkyniFoto: Costumestore

Co vy na to, milé dámy? Vybraly jste si? A nebo si doma „hrajete“ na něco úplně jiného?

Reklama

Související témata:

Načítám