Hlavní obsah

Překvapte svou paní učitelku krásným květinovým dárkem

Foto: LaFlora.cz

Rozvoz květin po celé ČR Foto: LaFlora.cz

I přesto, že bude letošní školní rok ukončen na mnoha školách netradičně, není nutné vzdávat se možnosti poděkovat své paní učitelce květinou. Stačí ji jen vybrat a nechat v přesně určený čas poslat.

Článek

Tradičním dárkem, který děti dávají svým učitelkám za vysvědčení a k ukončení školního roku, je bezesporu květina, která může mít mnoho různých podob. Letošní školní rok je ale vlivem okolností tak trochu výjimečný a mnoho dětí nemá možnost předat tu svou kytici osobně. Není ale důvod si zoufat. Je třeba najít vhodné květinářství, ve kterém stačí jen zadat své požadavky na vzhled květiny, čas a místo doručení, a pak se už nemusíte vůbec o nic starat. Jistě také žádné dítě nebude chtít posílat stejnou kytici jako všichni ostatní. Proto je další podmínkou při výběru rozmanitost nabídky. Květinářství LaFlora vám splní veškeré zmíněné podmínky. Možností je celá řada nejen ve vázaných kyticích. Ve výběru jsou také květinové koše plné pestrobarevných květů.

Díky šikovným floristům vznikají v tomto květinovém salónu opravdové skvosty, které okouzlí každou paní učitelku a vyjádří poděkování za její nelehkou práci. Květinami k ukončení školního roku nemusejí také být pouze tradiční růže nebo karafiáty, které jistě vypadají přímo kouzelně. Květinářství LaFlora dokáže vykouzlit krásnou kytici například z pozitivně vyhlížejících slunečnic nebo zkombinovat růže s chryzantémami. Originálně také vypadá aranžmá z karafiátů.

Váš květinový dárek dorazí vždy čerstvý a v čase, který si určíte

Velkou výhodou tohoto květinářství je také fakt, že můžete nechat poslat svůj dárek prakticky po celé České republice a vždy bude vaše květina čerstvá a svěží. Jestliže si nejste jisti, jakou konkrétní květinu nebo barvu vybrat, pak můžete tento problém přenechat zcela na zkušenosti floristů, kteří vám doporučí to nejvhodnější. Na barvě totiž velice záleží a dá se jí vyjádřit přesně to, co chcete obdarované osobě sdělit.

Kupříkladu modré květiny mohou uvolňovat stres a vyjadřují vaše sympatie. Je tedy velice vhodná pro vyjádření poděkování a náklonnosti, a to jistě každá paní učitelka na konci školního roku potřebuje nejvíce. Modrými květinami mohou být například hortenzie či chrpy.

Podobný význam mají květiny fialové, které vypadají velice elegantně a mají za úkol vyjádřit důstojnost, úspěch a obdiv. Jestliže chcete vzbudit tento příjemný pocit, pak vsaďte na šeřík, petúnie nebo orchidej a rozhodně neuděláte chybu.

Možností je velice mnoho. Jedna věc je ale 100% jistá, a to, že ať vyberete jakoukoliv kytici nebo dárkový květinový koš, vždy bude mít vaše paní učitelka velikou radost a pocit dobře vykonané práce, což je pro dobré vztahy na začátku příštího školního roku jistě velice důležité.

Reklama

Načítám