Hlavní obsah

Převlékněte hudbu do nadčasového retro stylu

Foto: Panasonic

Nadčasové provedení z těchto sluchátek vytváří ideální módní doplněk pro jakoukoli příležitostFoto: Panasonic

Reklama

Dejte sbohem jednotvárným sluchátkům v odstínech nudné šedi. Panasonic přináší revoluci poslechu v podobě stylové novinky – bezdrátových sluchátek HTX80B. Od teď můžete zařadit svá sluchátka mezi své oblíbené módní doplňky. Díky bezdrátové Bluetooth technologii svou hudbu navíc můžete poslouchat bez obvyklého zamotávání drátů.

Článek

Sluchátka HTX80B kombinují perfektní funkčnost se stylovým retro provedením, které doladí váš outfit k dokonalosti. Vybrat si můžete ze čtyř barevných provedení – akční červené, univerzální černé, platinově šedé či jemné béžové barvy. Nadčasové provedení z nich vytváří dokonalý doplněk jak pro muže, tak i pro ženy. Navíc se skvěle hodí na jakoukoli příležitost, což vám umožní si vychutnat kvalitní poslech opravdu kdekoli. Od teď budou i sluchátka patřit do vašeho šatníku.

Foto: Panasonic

Designéři sluchátek nezapomněli ani na pohodlí. Sluchátka nejen dobře vypadají, ale také zaručují pohodlný poslechFoto: Panasonic

Designéři sluchátek Panasonic HTX80B nezapomněli ani na pohodlí. Díky měkkým náušníkům a speciálnímu designu, snižujícímu postranní tlak na uši, sluchátka nejen dobře vypadají, ale také zaručují pohodlný poslech. Navíc jejich váhu 190 gramů neucítíte na hlavě ani po delším nošení.

Foto: Panasonic

Podtrhněte váš styl nádhernými pastelovými barvami s matným povrchem a zařaďte sluchátka Panasonic HTX80B do vašeho šatníkuFoto: Panasonic

Sluchátka Panasonic HTX80 se s vaším smartphonem, tabletem, počítačem či veškerými „chytrými“ přístroji spojí pomocí Bluetooth technologie. Bezdrátová technologie eliminuje obvyklé zašmodrchání drátů a na vás tak bude si jen sluchátka pohodlně nasadit na hlavu a zapnout je. Sluchátka HTX 80 se nabíjí skrze USB kabel, který je v balení. Jejich nabití trvá přibližně 3 hodiny a s takto nabitou baterkou vydrží hrát po celý den – tedy 24 hodin. Pokud tedy rádi posloucháte hudbu cestou do práce a z práce, bude vám stačit jedno nabití sluchátek na celý týden poslouchání.

Reklama

Načítám