Hlavní obsah

Přijde smrt, ale život jde dál

Foto: bontonfilm.cz

Gray navždy ztratí svého snoubenceFoto: bontonfilm.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krásná Gray už poznala svou životní lásku. Dokonce plánují svatbu, když v tom zasáhne do jejich života nečekaná rána - její snoubenec se zabije. Smrtí blízkého ale život nekončí a život jde dál. Filmové drama, které můžete zhlédnout i doma na DVD.

Článek

Po smrti svého snoubence se Gray (Jennifer Garner) stěhuje ke svým nejlepším přátelům. Sam a Dennis dělají, co je v jejich silách, jen aby Gray rozveselili. Zato Fritz, zdá se, o ni nejeví ani sebemenší zájem. Jednou ale Gray překoná pomyslnou zeď, kterou si Fritz kolem sebe staví, a pronikne až do jeho duše. Gray konečně poznává, proč si ho její snoubenec tolik vážil.

Gray začne s Fritzem trávit stále více a více času a zjišťuje, že smrt člověka, kterého milujete, vždy nemusí znamenat konec i pro ten váš život. Šanci na lásku máme totiž v každém věku. Pak se ale za dveřmi objevuje nečekaná návštěva, která vše ještě více zkomplikuje.

Před přáteli Gray je teď nelehký úkol. Musejí jí pomoci pochopit, že život je sice složitý, ale láska je mnohem složitější.

Jako bonus najdete na DVD komentáře autorky a režisérky Susannah Grant, představitele role Fritze a také rozhovor s kameramanem. Další romantické drama, které možná zamotá hlavu i vám.

Foto: bontonfilm.cz

Obal DVD Život jde dálFoto: bontonfilm.cz

Život jde dál - DVD Režie: Susannah Grant Hrají: Jennifer Garner, Timothy Olyphant, Juliette Lewis, Kevin Smith a další Délka: 107 minut

Reklama

Související témata:

Načítám