Hlavní obsah

Připravte pleť na léto: S kolagenem to půjde lépe

Foto: Oslo Skin Lab

Nepodceňujte přípravu své pleti na slunce. Vyhněte se vráskámFoto: Oslo Skin Lab

Omezte vrásky ze sluníčka. Vyživte pokožku zevnitř. Dodejte jí kolagen s přípravkem The Solution™.

Článek

Slunce je pro náš život důležité, zároveň však urychluje stárnutí pokožky, vznik vrásek a pomerančové kůže. Jak být na letošní slunečnou sezonu připravena? Nedělejte kompromisy. Sáhněte po kolagenu The Solution™, kterým vyživíte svou pleť zevnitř.

Vrásky? Nedostatek kolagenu

Vrásky jsou přirozená součást stárnutí. Otázkou však zůstává, kdy má tato fáze skutečně nastat. První vrásky se obvykle objeví na obličeji, a to již kolem 30. roku věku, kdy začne klesat množství kolagenu (přesněji kolagenových vláken) v části kůže zvané škára neboli dermis. Postupně se úbytek kolagenu rozšiřuje po celém těle a přispívá i ke vzniku celulitidy. Slunce tento proces jen urychluje. Jak jej můžeme zpomalit?

Foto: Oslo Skin Lab

Vy i vaše pokožka si kvalitní péči zasloužíte. Vsaďte na The Solution™, který obsahuje hydrolyzovaný kolagenFoto: Oslo Skin Lab

Krása vychází zevnitř. S péčí o pleť začněte právě zde

Krémy i kosmetika dokážou mnohé, avšak zpravidla neřeší samotnou příčinu stárnutí kůže. I nadále dochází k úbytku kolagenu a pokožka ztrácí pružnost, pevnost i odolnost. Řešením může být The Solution™ od Oslo Skin Lab, který obsahuje Verisol®, hydrolyzovaný kolagen, který pozitivně ovlivňuje vzhled a vlastnosti pokožky. Jednoduše jej přimícháte do jakéhokoli oblíbeného jídla či pití. Je totiž bez chuti i vůně. Kolagen se pak skrze střevní stěnu dostane do krve, která jej transportuje po těle. Co je největší výhodou kolagenu? Spolu s The Solution™ pečujete nejen o obličej, ale rovnou o celé tělo! A navíc neobsahuje žádná aditiva.

Foto: Oslo Skin Lab

Oslo Skin LabFoto: Oslo Skin Lab

Vědecky podloženo — zmenšení hloubky vrásek až o 20 %

O tom, že kolagenový prášek skutečně funguje, vypovídá i řada vědeckých studií. Díky účinku přípravku Verisol® se po čtyřech týdnech užívání zmenšila u žen hloubka vrásek okolo očí v průměru o 7,2 %. Po osmi týdnech naměřily přístroje zmenšení v průměru o 20,1 %. Další studie se zaměřily na pružnost pokožky a vliv The Solution™ na redukci celulitidy. I zde bylo prokázáno významné zlepšení oproti skupině s placebem.

O kvalitě přípravku The Solution™ hovoří nejen spokojenost zákaznic, ale i fakt, že byl nominován na Danish Beauty Awards 2019 jako jeden z pěti produktů v sekci Vnitřní krása.

Foto: Oslo Skin Lab

The Solution ™ je jedinečný hydrolyzovaný kolagen, který vyživí vaši pleť zevnitř. Dopřejte si hladkou a svěží pokožkuFoto: Oslo Skin Lab

Kouzlo pravidelnosti

Aby byl efekt skutečně dlouhodobý, je třeba o krásu pečovat pravidelně. Abychom vám to usnadnili, připravili jsme pro vás možnost členství, kdy každé čtyři týdny obdržíte novou zásilku. 28denní balení The Solution™ vás vyjde na 1049 Kč oproti nečlenské ceně 1499 Kč. Z členství pro vás neplynou žádné závazky. Lze jej kdykoli pozastavit či ukončit.

A aby vám už nic nebránilo vzít krásu do svých rukou, máme pro vás slevu 50 % na první zásilku.

Reklama

Načítám